Haydi Dostlar Aşıya!

Haydi Dostlar Aşıya!

Büyükçekmece Belediyesi örnek bir projeye daha imza atarak sahipli veya sahipsiz tüm hayvanları ücretsiz olarak kuduz aşısı yapıyor.

10 Haziran 2016 - 14:22

Ücretsiz kuduz aşısı imkanı

Büyükçekmece Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü ekipleri, mahalle muhtarlıklarıyla işbirliği yaparak uygulamayı belli bir takvim çerçevesinde tüm mahallelerde sürdürüyor. Türkiye'nin en büyüklerinden biri olan Sokak Hayvanları Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi'nde 5 bine yakın sokak hayvanına barınma imkanı sağlayan Büyükçekmece Belediyesi, örnek bir projeye daha imza atıyor.

Belediye veya muhtarlıklardan bilgi alınabilir

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün'ün talimatıyla ilçe genelinde sahipli ve sahipsiz bütün hayvanlara ücretsiz aşı yapılacak. Sağlık İşleri Müdürlüğü ekipleri ilçe genelindeki mahalleleri gezerek vatandaşlardan bu yönde gelen aşı taleplerini yerinde karşılarken ayrıca o bölgede yaşayan ve daha önce aşı yapılmadığı tespit edilen sokak hayvanlarına da kuduz aşısı yapılacak. Evlerinde besledikleri kedi ve köpeklere ücretsiz kuduz aşısı yaptırmak isteyen vatandaşlar Büyükçekmece Belediyesi'ne veya bağlı bulundukları mahalle muhtarlarına müracaat ederek detaylı bilgi edinebilirler.

 

AHA-HABER AJANSI

3368649.jpg
9153121.jpg
6101345.jpg

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Selami Arı gözyaşları ve dualarla hakka uğurlandı
Selami Arı gözyaşları ve dualarla hakka uğurlandı
Güngören Emniyet Müdürü Rahmi Odabaşı Baba acısı yaşadı, Hasan Odabaşı hayata veda etti
Güngören Emniyet Müdürü Rahmi Odabaşı Baba acısı yaşadı,...