Büyükçekmece Belediyesi dur durak bilmiyor

Büyükçekmece Belediyesi dur durak bilmiyor

Büyükçekmece Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, 24 mahalleyi tek tek tarayarak ilçenin dört bir yanında sürdürdüğü hizmet seferberliğinde dur durak bilmiyor. Kış mevsimin olumsuz hava koşulları nedeniyle cadde ve sokaklarda meydana gelen deformasyonlara anında müdahale eden Büyükçekmece Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü Acil Yol Bakım ve Onarım Ekipleri, bozulan yolların bakım ve onarımını gerçekleştirirken bir yandan da vatandaşlardan gelen talep ve ihbarları değerlendiriyor.

14 Şubat 2017 - 14:48 - Güncelleme: 14 Şubat 2017 - 14:55

24 mahalle sokak sokak taranıyor

Büyükçekmece Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, ilçe genelindeki 24 mahallenin cadde ve sokaklarını tek tek tarayarak görülen olumsuzluklara anında müdahale ediyor. Ayrıca vatandaşlardan gelen taleplerde değerlendirilerek yol bakım, onarım ve asfaltlama çalışmaları aralıksız bir şekilde sürdürülüyor. Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, çalışmalar kapsamında Atatürk, Muratçeşme, Pınartepe, Fatih, 19 Mayıs, Türkoba, Celaliye, Güzelce, Karaağaç, Tepecik, Sinanoba, Kumburgaz ve Kamiloba mahallerinde çok sayıda yol ve caddede bakım onarım çalışması yaparken, ihtiyaç duyulan bölgelere de asfaltlama, kaldırım ve bordür çalışması yapıldı. Ayrıca Eskice Köyü Camii çevresi de Büyükçekmece Belediyesi tarafından çit ile çevrildi.

Okullar yeni döneme hazır hale getirildi

Büyükçekmece Belediyesi, sömestr tatilinin başlamasıyla birlikte ilçe genelindeki okulları tek tek elden geçirerek okulların her türlü eksikliklerini giderdi. İhtiyaç görülen okullarda boya ve badana başta olmak üzere her türlü tadilat işlemi 2 hafta gibi kısa bir sürede tamamlanarak öğrenci ve öğretmelerin ikinci eğitim öğretim döneminde daha sağlıklı bir ortamda eğitim yapmaları sağlandı. Ayrıca yine ihtiyaç duyulan okullara çok amaçlı salon yapan Büyükçekmece Belediyesi, ömrünü dolduran Memurdan Armağan İlköğretim Okulu’nun spor salonunu yıkarak yerine yenisini yapmaya başladı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Selami Arı gözyaşları ve dualarla hakka uğurlandı
Selami Arı gözyaşları ve dualarla hakka uğurlandı
Güngören Emniyet Müdürü Rahmi Odabaşı Baba acısı yaşadı, Hasan Odabaşı hayata veda etti
Güngören Emniyet Müdürü Rahmi Odabaşı Baba acısı yaşadı,...