Güngören Emniyetine Taze Kan: Murat Bingöl, Murat Bingöl Kimdir?

Güngören Emniyetine Taze Kan: Murat Bingöl, Murat Bingöl Kimdir?

AHA-İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü'ne Mustafa Çalışkan'ın atanmasının ardından İstanbul polisinde yeni görev dağılımı yapıldı. Bu atama doğrultusunda Güngören İlçe Emniyet Müdürlüğüne ise Murat Bingöl getirildi.

11 Eylül 2015 - 10:39

Eski İstanbul Emniyet Müdürü Selami Altınok’un İçişleri Bakanı olması sonucu İstanbul Emniyet Müdürlüğünde ve İlçelerinde yeni atamalar yapıldı. Güngören İlçe Emniyet Müdürlüğüne ise Eski Şırnak İli Silopi İlçesi Terörle Mücadele Amiri Murat Bingöl getirildi.

Peki Murat Bingöl kimdir? Yeni Emniyet Müdürü Murat Bingöl 11 Kasım 1974 Gaziantep Islahiye doğumlu. Kendisi gibi Babası da memur olduğu için ülkenin farklı noktalarında büyümüş bir devlet görevlisidir. Evli ve iki çocuk babası olan Bingöl koyu bir Fenerbahçeli ve Fenerbahçe Spor Kulubü Kongre Üyesi. Polis koleji ve Polis akademisi mezunu olan Bingöl’ün ilk görev yeri Mersin oldu. Sırasıyla Karakol Amirliği, Asayiş Şube Amirliği yapmıştır. Şark görevini ise Şırnak’ın Silopi ilçesinde terörle mücadele amiri olarak yapmış. 2008 yılında İstanbul’a atanan değerli Emniyet Müdürümüz ilk olarak Bayrampaşa ardından da Sultangazi Terörle Mücadele Büro Amirliği görevinde bulunmuştur. 17 Aralık operasyonunda Organize Suçlarla büro Amirliğide yapmış değerli emniyet müdürümüz 'Paralel Yapı' ile 2 yıl mücadele etmiştir. 

2 seneye yakın Çevik Kuvvet Şube Amirliği de yapan Bingöl, Gezi Olayları esnasında polis ekibinin de başında yer almış bir isimdir.

Değerli İlçe Emniyet Müdürü Murat Bingöl’e ve ekibine yeni görev yerinde ilçemiz adına başarılar dileriz.

HABER: Abdulmuttalip ALNIAÇIK

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Malatyalılar değerlerine sahip çıkıyor, Abdulkadir Altınhan'a tebrikler yağıyor
Malatyalılar değerlerine sahip çıkıyor, Abdulkadir Altınhan'a...
Özgür Subaşı Su Mengüç ile Gala Tv Medya Ajansı İçin Anlaştı
Özgür Subaşı Su Mengüç ile Gala Tv Medya Ajansı İçin...