MHP’nin Aday Adayı Ufuk Abdullah Demir ’Bende Varım Dedi’

MHP’nin Aday Adayı Ufuk Abdullah Demir 'Bende Varım Dedi'

AHA-Güngören-7 Haziran seçimlerinden sonra beklenen koalisyonun çıkmaması sonucu Türkiye erken seçim kararı aldı. 55 Milyona yakın seçmen 1 Kasım günü sandık başına gidecek.

11 Eylül 2015 - 11:11 - Güncelleme: 11 Eylül 2015 - 12:26

1 Kasım’da alınan erken seçim kararı sonrası seçmen tekrar sandık başına gidecek. Seçim kararı sonrası partileri de seçim telaşı sardı. Adaylar ise yavaş yavaş belli olmaya başladı. Güngören Milliyetçi Hareket Partisi de dün akşam saatlerde ilçe teşkilatında aday tanıtımı gerçekleştirdi. MHP İlçe Başkanı Fuat Gül'ün başkanlığında toplanan heyet de aralarında İstanbul 3. Bölge Başkanı Hakkı Özyurt’un da katıldığı, partililerden yoğun ilgi vardı. MHP Güngören 3. Bölge Aday Adayı ise Ufuk Abdullah Demir’di. İlçe teşkilatında konuşma yapan Başkan Hakkı Özyurt, son zamanlarda Türkiye üzerinde oynanan kirli oyunlara kirli ittifaklara ülkücüler olarak alet olmayacaklarını vurguladı. 3. Bölge Aday Adayı Ufuk Abdullah Demir’de toplantıda kısa bir konuşma yaptı. Demir, “ Seçilsem de seçilmesem de ülkücü hareket her daim devam edecektir. Milletimize hizmet vermek, sorunlarımıza çözüm bulmak için buradayız” dedi.

Ufuk Abdullah DEMİR Kimdir?

1 Ocak 1971 Mardin Kızıltepe doğumlu Ufuk Abdullah Demir evli ve 3 çocuk babası. İstanbul Üniversitesi Eczacılık Fakültesi mezunu olan Demir Eczacı olarak çalışıyor. 1992 yılından itibaren sahibi ve mesul müdür eczacısı olduğu Ufuk Eczanesi’ni açtı. Halen aynı işletmede çalışmaktadır.

PROJELERİ

Sağlık sisteminde Hilal Kart uygulaması. Yerel yönetimlerde sosyal devlet ilkesi gereği uygulanacak sosyal kart uygulamaları. Eğitimde yerel yönetimlerin pilot okulları. Öğretmen liselerinin tekrar ihyası ve öğretmen yetiştiren kurumların ülkenin en  önemli ve stratejik kurumları haline getirilmesi projesi. Özürlülerin kullandığı sandalye, bilgisayar ve diğer araç gereçlerin daha ergonomik ve stratejik kullanılabilmesi fikri doğrultusunda Ar-ge ve teşvik projeleri.

HABER: Abdulmuttalip ALNIAÇIK


 

 

4641387.jpg
3242332.jpg
9725971.jpg

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Vali Hamza Aydogdu ve Başkan Bünyamin Demir bürokratların simyasını bozdular
Vali Hamza Aydogdu ve Başkan Bünyamin Demir bürokratların...
Cemevi başkanı Kenan Yerlitaş'ın abisi Bedri Yerlitaş hayatını kaybetti
Cemevi başkanı Kenan Yerlitaş'ın abisi Bedri Yerlitaş hayatını...