BİRLEŞTİKÇE HEP BİRLİKTE BİR BÜTÜNÜ OLUŞTURUYORUZ

BİRLEŞTİKÇE HEP BİRLİKTE BİR BÜTÜNÜ OLUŞTURUYORUZ

AHA-Beyoğlu – Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, her ay olduğu gibi bu ay da çalışanlarının doğum gününü pasta keserek kutladı.

27 Ağustos 2015 - 11:16 - Güncelleme: 28 Ağustos 2015 - 21:27

Birlik ve beraberliğin önemine değinen Başkan Demircan, “Başkanıyla, temizlikçisiyle, zabıtasıyla… arabaların küçük parçaları gibiyiz. Birleştikçe hep birlikte bir bütünü oluşturuyoruz. Bu ilişkileri daha da çoğaltmamız lazım,” dedi. 

Her ay çalışanlarının doğum gününü kutlayan Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, Temmuz - Ağustos ayı doğumlu personel için hazırlanan doğum günü etkinliğine katıldı. Başkanlık binasının sergi salonunda gerçekleştirilen kutlamaya; belediye başkan yardımcıları, birim müdürleri ve doğum günü olan tüm personel katıldı.

Çalışanlar, kendileri için hazırlanan doğum günü pastasını Başkanları Ahmet Misbah Demircan ile kesti. “Her ay bu kutlamayı yapıyor olmak sizi olduğu kadar beni de mutlu ediyor,” diyen Başkan Demircan, “Başkanıyla, temizlikçisiyle, zabıtasıyla… arabaların küçük parçaları gibiyiz. Birleştikçe hep birlikte bir bütünü oluşturuyoruz. Bu ilişkileri daha da çoğaltmamız lazım,” dedi.

“DAHA HIZLI BİR İLETİŞİM İÇİN ORTAK BİR AĞIMIZ OLMALI”

Belediye çalışanlarının hangi birimde çalışıyor olursa olsun birbirlerinden haberdar olmaları gerektiğini vurgulayan Başkan Demircan, “İyi ya da kötü günümüzde; birbirimizin mutluluğunu arttıran, acısını dindiren mekanizmaları oluşturmamız gerekiyor. Bu yüzden birbirimizle daha hızlı iletişime geçebileceğimiz ortak bir ağın olması gerekiyor.  Çünkü burası bizim evimiz. Karşılığında beklediğimiz iyi ve güzel cümledir. Eğer bu duyarlılığı kendimize gösteremiyorsak millete de gösteremeyiz. Bu düşünceyi önce kendi içimizde oluşturacağız,” diye konuştu.

“BİZDE AYRIM YOK”

Başkan Demircan’ın konuşmasının ardından bazı çalışanlar duygularını dile getirdiler. Daha sonra Demircan, Temmuz, Ağustos ayı doğumlu çalışanlarına misafirleri için Beyoğlu Belediyesi’nin ve Galata Kulesi’nin yer aldığı özel tasarımlı şekerlemeleri hediye etti. Şekerlemeleri çok beğendiklerini söyleyen çalışanlara Demircan, “Ben misafirlerimede bu şekerlemeden veriyorum. Bizde hiç ayrım yok. Her yere aynı,” dedi.

 

AHA HABER MERKEZİ

7622819.jpg
7366820.jpg
7960578.jpg
6692301.jpg

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Kardeşlerini unutma Dernek Başkanı İmam Yunus Aslım'la İyilik Yolculuğu camiden kıtalara ulaşıyor
Kardeşlerini unutma Dernek Başkanı İmam Yunus Aslım'la İyilik...
Güngören inşaatçılar Dernek Başkanı Azmi Turan oldu
Güngören inşaatçılar Dernek Başkanı Azmi Turan oldu