Pütürge Dernekler Federasyonu 3. Olağan Kongresinde Osman Dursun...

Pütürge Dernekler Federasyonu 3. Olağan Kongresinde Osman Dursun güven tazeledi

AHA İSTANBUL - Pütürge Dernekler Federasyonu Kongresinde Osman Dursun İle Devam Kararı çıktı.

18 Aralık 2022 - 22:40

Kısa adı PÜRDEF OLAN Pütürge Dernekler Federasyonu 3. Olağan Kongresini gerçekleştirdi. Tek liste ile gidilen seçimde mevcut Başkan Osman Dursun oyların tamamını alarak güven tazeledi.
        İstanbul’da yaklaşık 220 Bin Pütürgeli hemşerilerine hitap eden ve çalışmalarıyla takdir kazanan Pütürge Dernekler Federasyonu 3. Olağan Kongresinde yoğun izdiham dikkatlerden kaçmaz iken Kongre Şenlik havasında birlik ve beraberlik içerisinde geçti. 
         Güngören Belediyesi Gençosman Kültür Merkezinde hafta sonu gerçekleştirilen kongrede Sabahın erken saatlerinden itibaren Pütürgeli hemşerileri Pütürge Dernekler Federasyonu 3. Olağan Kongresinin yapılacağı salonu doldururken özellikle Pütürgeli, İşadamlarının, Dernek Başkanları ve üyeler yoğun ilgi gösterdiler. 
Yapılan kongreye   Güngören kaymakamı Abdullah Küçük,  Güngören AK Parti ilçe başkanı Devran Yalçınkaya, Güngören Belediye Başkan yardımcısı Abdulkadir Altınhan, Pütürge Dernekler Federasyonu Kurucu Başkanı Cihan Akköse, Battalgazi İlçe Federasyonu Başkanı Mehmet Kolay, , Doğanyol Federasyonu Başkanı Uygun Öztürk, Darende Federasyonu Hulusi Eser, İstanbul Avrupa yakası Dernekler Federasyonu Başkanı Yusuf Usul, MASTÖB Malatya Sivil Toplum Örgütler Birliği Başkan vekili Hasan Karakuş, Başaksehir Malatyalılar dernek başkanı Erdal Tunç, Sultangazi Malatyalılar dernek başkanı Hadi Dursun, Pütürge Eğitim Vakıf başkanı  Hasan Hüseyin Şener, Küçükçekmece Malatyalılar Derneği Başkanı Mustafa Karakaş, Malatyaspor eski as başkanı Nusret Öncü,   İş adamı Şaban Karaaslan ve ismini sayamadığımız çok sayıda dernek başkanları ,sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve misafirler özel günde yerlerini aldılar. 
        Saygı duruşu ve İstiklal Marşıyla başlayan kongrenin  Divan başkanlığını  Şahin Metin, Divan Üyeliklerini  ise Aziz Damar, İlyas Dal ve Faik Hasar yaptı.  
        Başka bir adayın çıkmadığı Pütürge Dernekler Federasyonu 3. Olağan Kongresinde mevcut başkan Osman Dursun tekrar aday olurken Osman Dursun Başkanlığındaki yeni yönetim kurulu listesi oyların tamamını alarak güven tazeledi.
       Teşekkür konuşması gerçekleştiren Pütürge Dernekler Federasyonu Genel Başkanı Osman Dursun konuşmasında birlik ve beraberlik vurgusu yaparken Kongrenin Pütürge İlçesine, Pütürgeli hemşerilerine ve Türkiye’ye hayırlı olmasını diledi. Başkan Dursun” Bugün Pütürge Dernekler Federasyonumuzun 3. Olağan Genel Kurulunu siz değerli hemşerilerimiz ve misafirlerimizle birlikte şenlik havasında geçirmenin mutluluğunu yaşıyorum.
       Pütürge Halkı Merttir, Suyu Serttir, Devletine güvenir, Bayrağına, Ezanına ve Vatanına sahip çıkan yiğittir. Haksızlığı boyun eğmez mazlumun ise yanındadır. Pütürge halkı kadirşinastır, Yardımseverdir.  İstanbul’da 2017 yılında çıktığımız hizmet yolunda Güzel hizmetleri yapıyoruz. Bu yıl Kubbe Dağında Başakşehir Belediyemizin Katkılarıyla Kubbe Dağı Mescidini hayata geçirdik. 
        2023 yılında Kültür merkezi Projemiz var. İnşallah bunu da hep birlikte açılışı yaparak hemşerilerimizin hizmetine sunacağız dedi. Başkan Osman Dursun  katılımlarından dolayıda herkese teşekkür etti. 
        Tek liste ile gidilen seçimde mevcut Başkan Osman Dursun yeniden Pütürge Dernekler Federasyonu Genel Başkanı olarak bir dönem daha güven tazeledi.

YORUMLAR

  • 2 Yorum
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Özgür Subaşı Nurdan Yıldırımı Ofisinde Ziyaret Etti
Özgür Subaşı Nurdan Yıldırımı Ofisinde Ziyaret Etti
Güngören inşaatçılar Dernek Başkanı Azmi Turan oldu
Güngören inşaatçılar Dernek Başkanı Azmi Turan oldu