Mipim Beyoğlu’na Göz Kırptı

Mipim Beyoğlu’na Göz Kırptı

Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, MIPIM CEO’su Filippo Rean’a 2019’da Haliç Port bittiğinde MİPİM’i Cannes yerine İstanbul’da düzenlemeyi teklif etti. Filippo da bu teklif karşısında sıcak olduklarını ve bunu düşünebileceklerini söyledi.

12 Mart 2015 - 16:04

Beyoğlu Belediye Başkanı Demircan’ın kuruculuğunu üstlendiği ve 32 yatırımcıdan oluşan Beyoğlu Investors Group’un (BIG) projeleri, MIPIM’de uluslararası yatırımcılara tanıtıldı. BIG üyeleri önde gelen yatırım firmaları Hainz, Goldman Sachs, Morgan Stanley, Blackstone, Abraaj Capital, Al-Futtaim, Amstar, Bilfinger, Aerium, HB Reavis ve Grosvenor’ün temsilcileriyle birebir görüşmeler gerçekleştirdi. Dubai merkezli Abraaj Capital’in yetkililerinin yatırım ajansı mantığıyla tasarlanan ve kamu ile özel sektörü bir araya getiren BIG’in oluşum sürecini, yatırımcıların yürüttüğü projeleri ilgiyle dinlediği gözlendi.

MIPIM İSTANBUL’A GELEBİLİR

   Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, gayrimenkulün şampiyonlar ligi olarak tanımlanan MIPIM’in CEO’su Filippo Rean ile görüştü. Demircan, görüşme sonrası yaptığı açıklamada, “2019’da Haliç Port bittiğinde İstanbul’da MIPIM’i düzenlemeyi teklif ettik. Filippo da bu teklife sıcak baktıklarını ve bunu düşünebileceklerini söyledi” dedi.

   Okmeydanı, Haliçport ve Galataport gibi yeni projelerle aktif yatırım değerinin 40.8 milyar TL’yi bulacağını öngördüklerini sözlerine ekleyen Ahmet Misbah Demircan, “ Burada gördüğümüz yoğun ilgi ile Beyoğlu’nun dünya markası bölgelerden biri olacağı konusunda hiç şüphemiz yok” ifadelerini kullandı. 

1915478.jpg
1924146.jpg
1230471.jpg

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Meslek Okulları ARA ELEMAN değil, ANA ELEMAN yetiştirir
Meslek Okulları ARA ELEMAN değil, ANA ELEMAN yetiştirir
Mesimder 10 Nisan Polis gününü unutmadı, Emniyet Müdürü Rahmi Odabaşı'nı tebrik etti
Mesimder 10 Nisan Polis gününü unutmadı, Emniyet Müdürü Rahmi...