Turan Hançerli Marmara Caddesi’ni inletti

Turan Hançerli Marmara Caddesi'ni inletti

CHP Avcılar Belediye Başkan Adayı Turan Hançerli, esnaf ziyaretinin ardından Marmara Caddesi’ne yürüdü. Soğuk havaya rağman binlerce Avcılarlı’nın katıldığı yürüyüşte konuşan Hançerli, “Zenginleri daha zengin etmeyeceğim” dedi.

25 Şubat 2019 - 13:56

Hafta sonu mesaisine devam eden CHP Avcılar Belediye Başkan Adayı Turan Hançerli, Ambarlı Mahallesi’ndeki semt pazarı ziyaretinin ardından Marmara Caddesi’ne yürüdü. Merkez Mahallesi’ndeki seçim koordinasyon merkezinden Marmara Caddesi’ne doğru yürüyüş gerçekleştiren Hançerli’ye binlerce Avcılarlı eşlik ederken, kalabalığın en ön sıralarında yine kadınlar ve gençler vardı.

Soğuk havaya ve kar yağışına rağmen yoğun katılımın gerçekleştiği yürüyüş adeta miting havasında geçerken, Marmara Caddesi’nde konuşan Hançerli, “Buradan herkes duysun ki Avcılar’ın kaynaklarını zenginleri daha zengin etmek için harcamayacağım. İşçiler maaşını bir gün değil, bir saat bile geç almayacak.” dedi.

ESKİ BELEDİYE BAŞKANI DEĞİRMENCİ’DEN HANÇERLİ’YE DESTEK

Marmara Caddesinde düzenlenen yürüyüş sonunda konuşma yapmak için ilk önce CHP Avcılar eski İlçe Başkanı Hasan Şeker, sonrasında İstanbul Milletvekili Ali Şeker ve Avcılar eski Belediye Başkanı Mustafa Değirmenci konuşmalarında Turan Hançerli’ye desteklerini açıkladılar.

Avcılar sizleri çok değerli dostlarıma eski belediye başkanıma milletvekilime bizi yalnız bırakmadılar demokrasinin nasıl büyüdüğünü gösterdiler.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Selami Arı gözyaşları ve dualarla hakka uğurlandı
Selami Arı gözyaşları ve dualarla hakka uğurlandı
Güngören Emniyet Müdürü Rahmi Odabaşı Baba acısı yaşadı, Hasan Odabaşı hayata veda etti
Güngören Emniyet Müdürü Rahmi Odabaşı Baba acısı yaşadı,...