Engin Altay: Avcılar’a bahar erken geldi

Engin Altay: Avcılar'a bahar erken geldi

CHP Grup Başkanvekili Engin Altay, Avcılar Belediye Başkan Adayı Turan Hançerli'ye destek ziyaretinde bulundu. "Avcılar'da zerre kadar tereddütümüz yok" diyen Altay, "Avcılar'a bahar erken geldi." ifadelerini kullandı.

05 Mart 2019 - 10:48

CHP Grup Başkanvekili Engin Altay, Avcılar Belediye Başkan Adayı Turan Hançerli'nin seçim koordinasyon merkezinde destek ziyaretinde bulundu. Ziyarete CHP İstanbul Milletvekili Sibel Özdemir'in de eşlik ettiği ziyaret, Hançerli'nin Avcılar'daki seçim koordinasyon merkezinde gerçekleşti. Avcılar halkının Hançerli'yi seçtiğini belirten Engin Altay, "Avcılar'da seçmenin yönelimi belli, zerre kadar tereddütümüz yok. Turan Hançerli 1 Nisan'da Avcılar Belediye Başkanı olacak." dedi.

Engin Altay, yerel seçime ilişkin daha önce yaptığı "10 Mart'ta bu iş bitecek" ifadelerini yinelerken, hükümet ve ona yakın yayın organlarından gelen "darbe çağrısı" yorumlarının ise gerçek dışı olduğunun altını çizdi. İstanbul ve Ankara adaylarının 31 Mart'ta sandıktan zaferle çıkacaklarını belirten Altay, İstanbul'da da Ekrem İmamoğlu'nun önde olduğunu söyledi.

İstanbul'un tek engelli belediye başkanı olan Turan Hançerli'nin adaylığından memnuniyet duyduğunu belirten Altay, "PM üyemiz olan Turan Hançerli, partimizin önemli isimlerinden. CHP, her zaman "önce insan" anlayışıyla siyaset yapmıştır. Turan Hançerli, partimizde dezavantajlı gruplar adına hak savunuculuğu yapan öncü isimlerdendir." dedi.

"AVCILAR'A BAHAR ERKEN GELDİ"

Turan Hançerli'nin Avcılar'daki yönetimiyle rol model olacağını belirten Engin Altay şöyle devam etti:

"Toplumda son yıllarda güven ve huzursuzluk sorunu var. Turan Hançerli, Avcılar'daki yönetimiyle ilçesinde önce huzuru ve güveni yeniden tahsis edecek. Hançerli'nin Avcılar'daki yönetimi İstanbul'a ve tüm Türkiye'ye örnek olacak. Mart'ın sonu bahar demiştik ama Turan Hançerli ile Avcılar'a bahar erken geldi." dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Meslek Okulları ARA ELEMAN değil, ANA ELEMAN yetiştirir
Meslek Okulları ARA ELEMAN değil, ANA ELEMAN yetiştirir
Mesimder 10 Nisan Polis gününü unutmadı, Emniyet Müdürü Rahmi Odabaşı'nı tebrik etti
Mesimder 10 Nisan Polis gününü unutmadı, Emniyet Müdürü Rahmi...