Özgecan Kadın Danışma Evi’nin Anahtarı Özgecan’ın Ailesine...

Özgecan Kadın Danışma Evi’nin Anahtarı Özgecan’ın Ailesine Verildi

Tarsus’ta vahşi bir şekilde katledilen Özgecan Aslan’ın Mersin’de yaşayan baba Mehmet ve anne Songül Aslan’ı ziyaret eden Bakırköy Belediyesi Meclis Üyesi Yahya Göktaş, Bakırköy Belediyesi ve Bakırköy Kent Konseyi tarafından hafta içinde hizmete açılan Özgecan Kadın Danışma Evi’nin sembolik anahtarını verdi ve aileye başsağlığı diledi.

28 Şubat 2015 - 11:20

Cumhuriyet Halk Partisi Adana İl Başkanı Burhanettin Bulut ve beraberindeki heyetin  aileyi ziyaretinde Bakırköy Belediye Başkanı Dr. Bülent Kerimoğlu’da baba Mehmet Aslan ile telefonda görüşerek başsağlığı temennisinde  bulundu.

 

Kızının adını taşıyan Özgecan Kadın Danışma Evi’nin anahtarını teslim alan baba Mehmet Aslan Bakırköy Belediye Başkanı Dr. Bülent Kerimoğlu’na teşekkür ederek başladığı konuşmasında,” İnsanların bilinçlerinin üst seviyelere çıkarılması, tekamül seviyelerinin daha insancıl daha şefkatli olması için bir hayalimiz vardı.  Bu hayalimizin gerçekleşmiş olması, böyle bir şekilde tecelli ederek gündeme gelmiş olması acımızı biraz da olsun hafifletiyor. “dedi.

6676269.jpg

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Özgür Subaşı Betül Halitoğulları'nı Ziyaret Etti
Özgür Subaşı Betül Halitoğulları'nı Ziyaret Etti
Meslek Okulları Derneği'nden Akçadağ Milli Eğitim'e Ziyaret
Meslek Okulları Derneği'nden Akçadağ Milli Eğitim'e Ziyaret