ANNELER GÜNÜNDE ANADOLU TÜRKÜLERİ SÖYLEDİLER

ANNELER GÜNÜNDE ANADOLU TÜRKÜLERİ SÖYLEDİLER

AHA İSTANBUL- Bakırköylü Sanatçılar Derneği Türk Halk Müziği Korosu, Şef Bülent Kılıçaslan yönetiminde, Halay’dan Zeybeğe Anadolu Türkülerimizi seslendirdi.

14 Mayıs 2018 - 16:04

Elif Ertürk’ün güzel sunumuyla gerçekleşen konserde Anadolu’nun her yöresinden türküler vardı. Leyla Gencer Opera ve Sanat Merkezi’ nde gerçekleşen konser izleyenlere müthiş bir türkü şöleni yaşattı. Koronun söylediği hareketli türkülere coşkulu alkışlarıyla eşlik eden seyirciler, zaman zaman da duygusal anlar yaşadı.

Konserin ikinci yarısında, Şef Bülent Kılıçaslan, anneler günü dolayısıyla, korodaki bütün kadınlara kırmızı gül verdi. Konuşmasında bütün kadınların anneler gününü kutlayan Kılıçaslan, kadınları sadece evde oturan, yemek yapan, çocuk bakan anneler olarak görmememiz gerektiğini söyleyerek kadınlarla erkeklerin eşit olduğu bir toplum kurulmasının önemini vurguladı.

Konser, BASAD Yönetim Kurulu Üyeleri’nden Fatma Akyüz ve Dicle Derman’ın, Şef Bülent Kılıçaslan’a ve programın sunuculuğunu üstlenen Elif Ertürk’e başarılarından dolayı çiçek takdim etmesiyle sona erdi.

                                                                   

HABER- AHA

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Selami Arı gözyaşları ve dualarla hakka uğurlandı
Selami Arı gözyaşları ve dualarla hakka uğurlandı
Güngören Emniyet Müdürü Rahmi Odabaşı Baba acısı yaşadı, Hasan Odabaşı hayata veda etti
Güngören Emniyet Müdürü Rahmi Odabaşı Baba acısı yaşadı,...