Bakırköyspor’un yeni patronu Basri Çiftci ve ekibi oldu

Bakırköyspor'un yeni patronu Basri Çiftci ve ekibi oldu

AHA İSTANBUL- İstanbul'un en köklü spor kulübü olan Bakırköyspor yapılan kongre yarışında başkanlığı Basri Çiftci ve ekibi kazandı.

19 Nisan 2018 - 00:18

Bakırköyspor kulübü Naci Ekşi başkanlığında iken kongreye giderek olağanüstü kongreye giderek yeni başkanını seçti. Eski başkan Naci Ekşinin aday olmadığı kongrede Basri Çiftci ve Mehmet Özgül yarıştı. Uzun bir maraton seçim heyecanından sonra yapılan kongrede delegeler yeni başkanını seçerek Sabri Çiftci dedi. Bakırköy iş adamları derneği konferans salonunda gerçekleşen kongrede heyecanlı seçim maratonu gerçekleştirilirken sandıkda Sabri Çiftci ve yeni yönetimi çıktı. 

Bakırköyspor geçmişte birinci liglerde top koşturan takım olurken, yeni yönetim eski şampiyonluklarına kavuşmak için süperlig hedefine kilitlendi.

Başkan eski emniyet müdürü olan Basri Çiftci kongre sonunda selamlama konuşmasında "Bu listenin kazananı yok. Kazanan bir kişi var oda Bakırköyspor" diyerek katılanlara teveccüh gösterenlere teşekkür etti.

Yeni yönetim

Başkan ; Basri Çiftçi

Yönetim :

Emre Erzurumluoğlu, Bekir Berişe, Kayhan Keskin, Seçkin Tay, Göktürk Düzgün, Zafer Çabalar, Rasim Uras Servet Toraman Mustafa Bağrıaçık Gürcan Akyürek, Ülkü Burhan, İsmail Yalçın, Adnan  Başkurt ,  Birkan Öztürk, Cengiz Altay, Doğan Ercan 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Selami Arı gözyaşları ve dualarla hakka uğurlandı
Selami Arı gözyaşları ve dualarla hakka uğurlandı
Güngören Emniyet Müdürü Rahmi Odabaşı Baba acısı yaşadı, Hasan Odabaşı hayata veda etti
Güngören Emniyet Müdürü Rahmi Odabaşı Baba acısı yaşadı,...