Of Medya Derneği’nden MHP’ye ziyaret

Of Medya Derneği’nden MHP’ye ziyaret

AHA TRABZON-Of Medya Derneği Başkanı Yüksel Yaşar ve Yönetim Kurulu Üyeleri MHP Of İlçe Başkanlığını ziyaret ettiler.

28 Ocak 2015 - 12:37 - Güncelleme: 28 Ocak 2015 - 12:44

Of Medya Derneği Başkanı Yüksel Yaşar ile Yönetim Kurulu Üyeleri İzzet Keleş, Serkan Kul ve İmdat Osmanoğlu MHP Of İlçe Başkanlığını ziyaret ederek İlçe Başkanı Mehmet Emin Hacıkerimoğlu ve Yönetim Kurulu üyeleri ile sohbet ettiler.

 

Başkan Hacıkerimoğlu ve Yönetim Kurulu Üyelerine derneğin faaliyetleri hakkında bilgiler veren Başkan Yaşar; “Amacımız Of’taki kurum ve kuruluşlar arasındaki diyaloğu arttırmak, istişare ve öneri kültürünü geliştirmek, Of’un kalitesine katkı sağlamaktır. Bu nedenle de basın mensubu arkadaşlarımızı daha kaliteli hale getirmek için mücadele ediyoruz. Haberlerimizi sırf eleştiri olsun diye değil, sorunları dile getirip çözüme de katkı sağlamak için yapmamız gerektiğine inanıyoruz. Siyasi partilerimizden de bu konuda destek bekliyoruz” ifadelerini kullandı.

 

Dernek Üyelerini Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte ağırlayan Başkan Hacıkerimoğlu; “Of’ta görev yapan siz değerli basın mensubu kardeşlerimize teşekkür ediyoruz. Bazı arkadaşlarımız etkinliklerimize ve toplantılarımıza katılarak haberlerimizi yaparken bazı gazeteci arkadaşlarımız aynı hassasiyeti göstermiyor. Bu konuda bizleri de eksiklikleri olabilir. Bu konuya biraz daha dikkat ederek etkinliklerimizi tüm basınla paylaşacağız. Malumlarınız olduğu üzere kongremizi yeni yaptık. Görev dağılımını da yaptık. Medya sorumlusu arkadaşımız bu konuya önem gösterecek. Ziyaretiniz bizleri memnun etti. Sohbetten keyif aldık. Sizlere teşekkür ediyorum” diye konuştu.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Malatyalılar değerlerine sahip çıkıyor, Abdulkadir Altınhan'a tebrikler yağıyor
Malatyalılar değerlerine sahip çıkıyor, Abdulkadir Altınhan'a...
Özgür Subaşı Su Mengüç ile Gala Tv Medya Ajansı İçin Anlaştı
Özgür Subaşı Su Mengüç ile Gala Tv Medya Ajansı İçin...