Deva Partisinin 3. Bölge gençliği Utku Altınkeser’de sorulacak

Deva Partisinin 3. Bölge gençliği Utku Altınkeser'de sorulacak

AHA İSTANBUL - Akademisyen Utku Altınkeser Deva Partisi İstanbul il yönetim kurulu üyesi ve 3. Bölge Gençlik komisyon başkanlığı görevine yürütecek.

30 Aralık 2020 - 11:15 - Güncelleme: 03 Ocak 2021 - 08:10

 Genel başkanlığını Ali Babacan'ın yaptığı Deva Partisi, tüm yurtta teşkilat kurma çalışmalarıyla  yoluna devam ediyor.Ankara'da yapılan Deva Partisi Kongresi ihtişamıyla gerçekleşirken seçim çalışmalarına da Start verildi. 

 İstanbul İl Başkanı Gürol Ayan başkanlığında İstanbul ilçe teşkilat yapılanması son noktaya geldi. İstanbul il Yönetim kurulunda özel isimler yerlerini alırken Akademisyen öğretim görevlisi Utku Altınkeser'de yönetici koltuğuna oturdu. İstanbul İl Başkanlığı yönetim kurulu halkla ilişkiler Komisyonu ve gençlik komisyonunda görev aldı. İstanbul 3. Bölge  gençlik yapılanması Eğitimci Utku Altınkeser'den sorulacak. 

Utku Altınkeser kimdir?

1987 doğumlu olup aslen İstanbul'ludur. Ilk orta ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. Anadolu Üniversitesi Kamu Yönetimi mezunu olup   Arel Üniversitesinde yüksek lisansını yaptı. İstanbul Üniversitesi'nde 4,5 öğretim görevlisi olarak görevde bulundu. Kurucusu olduğu Plaketcim ve Başarı Ödülleri Merkezi adını taşıyan işletmenin yönetim kurulu başkanlığını yapmakta. Utku Altınkeser bir dönem Reklamcılar Odasına kayyum olarak atanarak kongre sürecine başkanlık yaptı. Çevre dostu olup Tema Vakfında üyeliği olan bir isim. Evli bir çocuk babası. 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Selami Arı gözyaşları ve dualarla hakka uğurlandı
Selami Arı gözyaşları ve dualarla hakka uğurlandı
Güngören Emniyet Müdürü Rahmi Odabaşı Baba acısı yaşadı, Hasan Odabaşı hayata veda etti
Güngören Emniyet Müdürü Rahmi Odabaşı Baba acısı yaşadı,...