Abdullah Sevim; Irak’da, Libya’da, Suriye’de, Türkiye’de...

Abdullah Sevim; Irak'da, Libya'da, Suriye'de, Türkiye'de oynananlar siyanist bir plandır

AHA İSTANBUL - Esenler Saadet partisi TÜrkiye'nin içi ve dış politikasını masaya yatırarak "Gelecek Saadet ile gelecek" dedi.

19 Ekim 2019 - 13:34

Esenler Saadet Partisi geleneksel olarak düzenlediği Gündem toplantılarından bir yenisini daha yaparak Türkiye'nin iç ve dış siyasetiyle yaşamını özel bir oturumla kamoyuyla paylaştı. Giyimkentte bulunan Golden Way otelde sabah kahvaltısı ile başlayan programda ev sahipliğini Esenler ilçe başkanı Tuğrul Yalçınkaya ve yönetim kurulu yaparken  Saadet partiis il başkanı Abdullah Sevim , il seçim işleri Başkanı Av. İbrahim  Yıldız, sivil toplum kuruluşu hakkında ilişkiler başkanı Yaşar Kongel, Esenler Agd ilçe başkanı Mehmet Gömeç   Esenler muhtarları, Malatya Pütürge dernekler federasyonu Başkanı Cihan Akköse, Küçükçekmece Malatyalılar dernek Başkanı Mustafa Karakaş , basın mensupları ve çok özel sivil toplum kuruluşu temsilcileride bu özel günde yerlerini aldılar. 

Program açılış konuşmasında Esenler Saadet partisi ilçe başkanı Tuğrul Yalçınkaya "Eylül ayı siyasetin yıl başıdır. Bizlerde Esenler Saadet Partisi olarak Yerel ve belediyeye yönelik ciddi bir çalışma yaparak komisyonlarla başladık."dedi. Başkan Tuğrul Yalçınkaya konuşmasının devamında Barış Pınarı hareketinde şehit olanlara Allah'dan rahmet dilerken yaralılarada acil şifalar temennisinde bulundu. Toplantıya katılan muhtarlarında muhtarlar gününü kutlarken herkesine her düşünceye ortak yaklaşımlarından dolayı teşekkür etti. 

Selamlama konuşmasında gündemi değerlendiren Saadet Partisi İstanbul il başkanı Abdullah Sevim iç ve dış siyasetle ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Başkan Abdullah Sevim konuşmasında "Barış Pınarı hareketinde bir ilkler yaşandı. ABD'nin başında bir deli var. Cumhurbaşkanına yaptığı alaylıklar bizleri çok rencide etti. Onurumuza dokunan bu davranışıları kınıyoruz. Bizi bu hale düşürenleride tenkid ediyorum. Biz kan dökülmesinin yanında değiliz. Savaş gül atılarak yapılmıyor. Çok büyük bedeller ödeniyor. 13 maddelik anlaşmayı takip edeceğiz.  İnsanlık için hayırlı sonuçlara vesile olsun" dedi. 

Başkan Abdullah Sevim deprem gerçeğinide dile getirirken 2o yıl önce meydana gelen depremden bu güne kadar faliyet önleyici hiç bir çalışmanın olmadığını, kentsel dönüşümün rantsal dönüşüm olduğunu dile getirdi. Başkan Abdullah Sevim " kentsel dönüşüm olsaydı düşüncede her şey yenilenecekti. Altyapıda iyileştirme yapılması gerekiyordu. Toplanma alanlarımız yok. Nasıl bir zihniyet tarafından yönetildiğimizi anlatmaya çalışıyorum. Millet particilik yapıyor. "dedi.

Ekonomiye   de değinen başkan Abdullah Sevim her yıl dış ticaret açığı verdiğini, asıl kazananların vergi vermediğini vergi verenin  halk olduğunu, tarım ve hayvancılıkta ülkenin iflas ettiğini, ülkede 2 teröristin olduğunu, birinin gıda diğerinin sağlık terörü olduğunu dile getirdi. sağlık sisteminin vampir olduğunu doktorların yerine aletlerin hastalara baktığını, sağlık sektörünü idare edenler değil,  ilaç firmaları olduğunu sözlerine ekledi. Dünyada bankaların konkordato ilan ederken Türkiye'de hiçbir bankanın konkordato ilan etmediğini söyledi. Türkiye'deki adalet sistemine de değinen başkan Abdullah Sevim" hakimin savcının verdiği kararlara güvenmeyen bir yönetim sistemi var. Vatandaş suç işliyor çocuklarına ve mallarına el konuluyor mafya sistemi var" derken kurtuluş'un milli görüş niyetinde olduğunu, İstanbullu yaşanmaz halde kurtaran zihniyetin milli görüş zihniyeti olduğunu Recep Tayyip Erdoğan'ın da milli görüşçü zihniyetinden dolayı yaptığını, gömleği çıkarttıktan sonra artık yapamadığını sözlerine ekledi. Başkent Abdullah Sevim" Saadet Partisi önümüzdeki dönemdeki süreçte yeni dönemin parlayan yıldızı olacak. En büyük muhalefet olacak. En çok halkla kucaklaşan Saadet Partisi olacak" dedi. 

Başkan Abdullah Sevim Ortadoğu'da yaşananları gündeme alırken " Irak'ta libyada Suriye'de Türkiye'de olanlar siyonist bir plandır. Büyük İsrail projesi hayata geçirmek için yapılmaktadır Türkiye'nin yönetim şekli de bu projenin devamıdır"dedi. 

 

Esenler basınının sorusu üzerine  askeri alandaki kentsel dönüşüm alanının rantsal dönüşüme geçmemesi için müdahale edilmesi gerektiğini Esenler halkının hayrına bir şeylerin yapılmasına vesile olmasını diledi. 

2019/10/2019-10-19-13-39-02.jpg
2019/10/2019-10-19-13-39-07.jpg
2019/10/2019-10-19-13-39-16.jpg
2019/10/2019-10-19-13-39-20.jpg
2019/10/2019-10-19-13-39-23.jpg
2019/10/2019-10-19-13-39-26.jpg
2019/10/2019-10-19-13-39-31.jpg

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Güngören Emniyet Müdürü Rahmi Odabaşı Baba acısı yaşadı, Hasan Odabaşı hayata veda etti
Güngören Emniyet Müdürü Rahmi Odabaşı Baba acısı yaşadı,...
Güngören İnsan Haklarından taviz vermiyor
Güngören İnsan Haklarından taviz vermiyor