KARTAL KAYMAKAMI CEMİL AKSAK’DAN BAŞKAN ALTINOK ÖZ’E ZİYARET

KARTAL KAYMAKAMI CEMİL AKSAK’DAN BAŞKAN ALTINOK ÖZ’E ZİYARET

AHA-Kartal-Kartal Kaymakamı Cemil Aksak, Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz’ü makamında ziyaret etti.

31 Ağustos 2015 - 15:32 - Güncelleme: 31 Ağustos 2015 - 17:30

Ziyarette Kartal Belediyesi Başkan Yardımcısı Gülcemal Fidan da hazır bulundu. Geçtiğimiz haftalarda Başkan Altınok Öz, Kaymakam Cemil Aksak’a nezaket ziyareti gerçekleştirmişti. Kaymakam Cemil Aksak da Başkan Altınok Öz’e iade-i ziyarette bulundu.

Ziyaretin konusunu; belediye çalışmaları ile projeler oluşturdu. Konuyla alakalı Kaymakam Cemil Aksak’a bilgi veren Başkan Altınok Öz, yerel yönetimlerde kurumlar arası birlik ve beraberliğin Kartal’a ve Kartallılara yarar sağlayacağını belirtip konuşmasına şöyle devam etti: “Kartal Belediyesi olarak; kentimizde yaptığımız hizmet ve çalışmalarda kurumlar arası dayanışmayı ve diyalog halinde olmayı önemsiyoruz. Sayın Kaymakamımız da bizler gibi düşünüp Kartal’a hizmet için çalışıyor. Bundan dolayı kendisine teşekkür ediyoruz. Bu dayanışma ortamı, Kartal’ın yararına oluyor.” dedi. Başkan Altınok Öz, ziyaretlerinden dolayı Cemil Aksak’a teşekkür etti.

Kaymakam Cemil Aksak da yaptığı konuşmada: “Kentimizdeki tüm kurum ve kuruluşlarla uyum, birlik ve beraberlik içinde Kartal’a hizmeti amaç ediniyoruz. Sayın Başkana çalışmalarında başarılar diliyorum.” dedi.

 

 

 

AHA HABER MERKEZİ

8638329.jpg

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Özgür Subaşı Su Mengüç ile Gala Tv Medya Ajansı İçin Anlaştı
Özgür Subaşı Su Mengüç ile Gala Tv Medya Ajansı İçin...
Ali Kemal Kazdal'ın abisi Yunus Emre Kazdal hayatını kaybetti
Ali Kemal Kazdal'ın abisi Yunus Emre Kazdal hayatını kaybetti