Erol Evgin Kartal’da Sevgi İçin Söyledi

Erol Evgin Kartal'da Sevgi İçin Söyledi

Türk Pop Müziği’nin efsane ismi Erol Evgin, Kartal Belediyesi tarafından düzenlenen 14 Şubat Sevgililer Günü etkinlikleri kapsamında Kartal'da sahne aldı. Ünlü sanatçı, Kartallı sevenlerine hem müzik ziyafeti sundu hem de duygu dolu anlar yaşattı.

15 Şubat 2017 - 11:28 - Güncelleme: 15 Şubat 2017 - 11:33

Hasan Ali Yücel Kültür Merkezi’nde sahne alan Erol Evgin, Kartallılara unutulmaz bir gece yaşattı. Konsere Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz ve Eşi Feray Öz, Gazeteci Yazar Mustafa Mutlu ve eşi, Kartal Belediyesi Başkan Yardımcıları Mustafa Fehmi Okay ve eşi, Ali Apaydın ve eşi, Gökhan Yüksel, Kartal Belediyesi Meclis üyeleri, birim müdürleri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve siyasi parti temsilcileri katıldı. Salonu tıklım tıklım dolduran Kartallı müzik severler, konsere yoğun ilgi gösterdi.


Başkan Altınok Öz’den Erol Evgin'e Teşekkür:

Gecenin sonunda konuşan Başkan Altınok Öz, “ Sanatçı kimliğiyle sevgiyi en güzel şekilde anlatan Erol Evgin'e teşekkür ediyorum. Koşulsuz sevelim.. İnsanı sevelim, doğayı sevelim, hayvanları sevelim, çocukları sevelim, engellileri sevelim, ülkemizi sevelim.. Kartal’ı Seviyoruz" dedi. Konserin sonunda Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, Erol Evgin’e Kartal figürlü plaket ve çiçek takdim etti. 
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Meslek Okulları Derneği yeni başkanları Elif Ervan ve Burak Akçin oldu
Meslek Okulları Derneği yeni başkanları Elif Ervan ve Burak...
Gönül adamı Yaşar Ruşen Kaya hayata veda etti
Gönül adamı Yaşar Ruşen Kaya hayata veda etti