Güngören, Yenilmez Bilek Gülendam Sarıbal’la gurur duyuyor

Güngören, Yenilmez Bilek Gülendam Sarıbal'la gurur duyuyor

AHA İSTANBUL - Güngören'in gururu Çelik bilek Gülendam Sarıbal'ın başarısı kıskandırıyor.

07 Eylül 2020 - 08:56

Güngören ismi sporda da altın harflerle yazılırken bilek güreşi masasında da Güngören'in altın kızı Gülendam Sarıbal'la Güngören'in bileği yere değmiyor. Güngören Yeni Akıncılarspor Kulübü forması ile katıldığı şampiyonlarda aldığı madalyalarla Güngören'e dönen Çelik bilek şampiyonumuz Gülendam Sarıbal'a Güngören teşekkür ediyor. Güngören Yeni Akıncılar Spor kulübü'nde düzenlenen törenle kulüp başkanı Murat Karaçay ve dünya Çelik Bilek şampiyonumuz antrenör Emin Kaska tarafından verilen plaketle   Gülendam  Sarıbal'ın  yenilmez bilek olduğu bir kez daha ilan edildi. 

Akıncılar Spor kulübünde yapılan özel törende Gülendam Sarıbal 10 yıl önce tesadüfen öneri üzerine başladığı Bilek Güreşi antremanlarından sonra düzenlenen Türkiye şampiyonluklarında arka arkaya dereceler alırken Avrupa kapılarınıda zorlamaya başladı. Avrupa şampiyonlarında katıldığı yarışmalarda aldığı madalyalarla bileği bükülemeyen şampiyonlar arasında yer aldı. 

Kulüp Başkanı Murat Karaçay düznelenen programın anlamını dile getirirken Kulübümüzün sporcularından Gülendam saribal 2019 da avruba ve dunya ikincisi başarılı sporcumuz plaketini ve hediyesini taktim ettik, başarılarının devamını dileriz.. dedi. 

Abla sen bizim en guzel hikayemizsin.

Çelik bilek güreşcimiz anterenör Emin Kaska'nin sözleri şampiyon Gülendam Sarıbal'ın başarısının sırrının ne olduğunuda  dile getiriyor. Antrenör Emin Kaska Yeniakıncılar spor kulübü sporcumuz, ablamız, kardeşimiz örnek insanımız sayın Gülendem Sarıbal hanımefendiyi 2019 yılındaki başarılarından dolayı andık. Kendisi de gençlerimize başarıya gıden yolun ilk kapısı”  Ahlakla başlar ” diyerek muhteşem bir görüs belirtmiştir. Bizde Güngören olarak dıyoruzki..  

Abla sen bizim en guzel hikayemizsin. sagol varol.

 

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Güngören inşaatçılar Dernek Başkanı Azmi Turan oldu
Güngören inşaatçılar Dernek Başkanı Azmi Turan oldu
Meslek Okulları Derneği yeni başkanları Elif Ervan ve Burak Akçin oldu
Meslek Okulları Derneği yeni başkanları Elif Ervan ve Burak...