Zabıta haftası Güngören’de ayrı bir anlam taşıyor

Zabıta haftası Güngören'de ayrı bir anlam taşıyor

AHA İSTANBUL - 1-7 Eylül tarihleri arasında kutlanan zabıta haftasından dolayı Güngören zabıta müdürlüğü tebrikleri kabul ediyor.

07 Eylül 2020 - 22:30

Güngören Belediye başkanlığı zabıta müdürlüğü zabıta haftası münasebeti ile tebrikleri kabul ediyor. Güngören belediyesi zabıta Müdürü Mehmet Akgün ve ekibi tebriye gelen heyetleri tek tek kabul ediyorlar. Güngören Belediye Başkan yardımcısı Tahir Ergül, belediye meclisi  AK Parti grubu başkan vekili Tarık Kambur ve meclis üyelerinden Furkan Sevinç Nedim Karakaş ve ismini sayamadığımız çok sayıda meclis üyesi zabıta müdürlüğünü ziyaret ederek tebriklerini ilettiler. Günün anlamına özel Güngören Belediye Başkan yardımcısı Tahir Ergül ve beraberindeki heyet zabıta müdürlüğünde görevli personelle hatıra fotoğrafı çekilirken bu özel gün ebedileştirildi.  

Güngören belediyesi zabıta Müdürü Mehmet Akgün zabıta haftası münasebetiyle kutlamaları kabul sonrası yaptığı açıklamada Nezaketlerinden dolayı  teşekkür ediyorum. Güngören zabıta müdürlüğümüz bu pandemi döneminde kendisine düşen görevi fazlasıyla özveride bulunarak yapmaktadır. Görevimiz esnasında bizleri üzen bazı konular olmasına istinaden vatandaşlarımızdan polis ve zabıta var diye değil kendi sağlıklı yaşamları için kurallara uymalarını istiyoruz. Biz kuralları uygulamada kararlıyız vatandaşlarımızda kurallara lütfen uysun istiyoruz. esnaflarımızın da halkımızın hak ve hukukuna riayet etmelerini kaldırımları işgal etmelerine istiyoruz dedi. 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
TEŞEKKÜRLER İnş. Yük Müh. İbrahim Yılmaz ve Endüstri Yük. Müh. Necati Çilingir
TEŞEKKÜRLER İnş. Yük Müh. İbrahim Yılmaz ve Endüstri Yük....
Gönül adamı Timuçin Akar sevdiklerini Gözü Yaşlı geride bırakarak hakka yürüdü
Gönül adamı Timuçin Akar sevdiklerini Gözü Yaşlı geride...