Eski Başakşehir Spor’lu Bekir İrtegün’den gündemi sarsacak...

Eski Başakşehir Spor'lu Bekir İrtegün'den gündemi sarsacak açıklamalar

Telefonunda bylock çıkan eski Başakşehirli futbolcu Bekir irtegün,spor imamının 'Sana dua göndeririz' diyerek bylock yüklediğini söyledi. İrtegün futbol dünyasındaki FETÖ'cüleri polis ve savcıya anlattı.

02 Ağustos 2017 - 13:22 - Güncelleme: 02 Ağustos 2017 - 14:48

Yurt dışına çıkmak üzereyken Atatürk Havalimanı'nda pasaportunun iptal edildiğini öğrenen İrtegün savcılığa başvurdu.İtirafçı olarak savcılığa ifade veren İrtegün serbest bırakıldı.

Gece hayatına düşmemek için cemaate yaklaştığını bu nedenle adını da verdiği spor imamının  17/25 Aralık operasyonları sonrasında telefonuna bylocku yüklediğini söyleyen İrtegün ,cemaatin sohbetlerine maçlarından dolayı katılamadığını söyledi.

İrtegün'e Fenerbahçe'ye yapılan 'şike kumpas' operasyonuyla ilgili sorular sorularak kendisine bu yönde bir talep gelmediğini söyledi.Bekir İrtegün savcılığa futbol dünyasındaki Fetö'cü isimleri de verdi.Bu isimlerin cok önemli kişiler olduğu öğrenildi.Savcılığın Türk Futbol Takımı ve spor camiasının zarar görmemesi için İrtegün'ün ifadelerinin gizli kalması yönünde karar aldığı öğrenildi.Futbol dünyasındaki Fetö soruşturması önümüzdeki günlerde önemli isimlere uzanabilir.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Özgür Subaşı Su Mengüç ile Gala Tv Medya Ajansı İçin Anlaştı
Özgür Subaşı Su Mengüç ile Gala Tv Medya Ajansı İçin...
Ali Kemal Kazdal'ın abisi Yunus Emre Kazdal hayatını kaybetti
Ali Kemal Kazdal'ın abisi Yunus Emre Kazdal hayatını kaybetti