Erşan et kapılarını dünyaya açıyor

Erşan et kapılarını dünyaya açıyor

Erşan Et tarihin en önemli ticaret güzergâhı İpek Yolu’nun üzerinde bulunan, farklı kültürlere ve fikirlere ev sahipliği yapmış, dönemin önemli ticaret merkezlerinden Bilecik ili Küplü nahiyesinde küçük bir kasap dükkânı ile başlayan yolculuğunu 3 nesildir kurduğu çiftlikleriyle büyükbaş üreticiliğine devam ederken 1999 yılında Bilecik- Eskişehir Karayolu 17. Km sinde bulunan 21000 m2 üzerinde 13500 m2 kapalı alanda kurulan en son teknoloji ile donatılmıştir.

29 Eylül 2020 - 18:28 - Güncelleme: 11 Mart 2021 - 13:47

Erşan Et tarihin en önemli ticaret güzergâhı İpek Yolu’nun üzerinde bulunan, farklı kültürlere ve fikirlere ev sahipliği yapmış, dönemin önemli ticaret merkezlerinden Bilecik ili Küplü nahiyesinde küçük bir kasap dükkânı ile başlayan yolculuğunu 3 nesildir kurduğu çiftlikleriyle büyükbaş üreticiliğine devam ederken 1999 yılında Bilecik- Eskişehir Karayolu 17. Km sinde bulunan 21000 m2 üzerinde 13500 m2 kapalı alanda kurulan en son teknoloji ile donatılmış tam entegre tesisinde kesim işleminin yanı sıra karkas et, kemiksiz et, şarküteri ürünleri, ileri işlenmiş et ürünleri ve dondurulmuş ürünlerin üretimine başlamış ‘’aranan lezzet’’ olarak ERŞAN markasıyla tüketicilerle buluşmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Özgür Subaşı Nurdan Yıldırımı Ofisinde Ziyaret Etti
Özgür Subaşı Nurdan Yıldırımı Ofisinde Ziyaret Etti
Kardeşlerini unutma Dernek Başkanı İmam Yunus Aslım'la İyilik Yolculuğu camiden kıtalara ulaşıyor
Kardeşlerini unutma Dernek Başkanı İmam Yunus Aslım'la İyilik...