Cemaloğlu Şirketler Grubu İTO Meclisi’nde

Cemaloğlu Şirketler Grubu İTO Meclisi'nde

İstanbul Sanayi Ticaret Odası seçimlerinde sektöründe öncü kuruluşlarından olan Cemaloğlu şirketler grubu İTO Meclisi'nde yerini aldı.

11 Nisan 2018 - 15:59

Hafta başı İstanbul fuar Merkezi'nde gerçekleşen İTO seçimlerinde kıyasıya yarışta Cemaloğlu Şirketler Grubu 9 meslek grubunda meclise girdi. Cemaloğlu Şirketler Grubu Onursal Başkanı Ahmet Turan Akkaya başkanlığında seçim öncesi hazırlıklarını aylar öncesinde tamamlayan Cemaloğlu Şirketler Grubu sandık yarışında dokuzuncu meslek grubu toptan gıda alanında meclise girmeye hak kazandı. İki grubun yarıştığı seçimlerde ipi göğüsleyen ofçay şirketler grubu olurken Cemaloğlu şirketler grubu da meclis üyesi olarak artık İTO kürsülerinde yer alacak. Kısa bir süre sonra da İTO başkanlık seçimleri içinde oy kullanmak için bu meclis üyeleri bir araya gelecek. 

Seçim sonrası teşekkür mesajı yayınlayan Cemaloğlu Şirketler Grubu yönetim kurulu başkanı Güngör Akkaya "  İstanbul Ticaret Odasi Meslek Grupları Seçimlerinde sirketimiz Cemaloğlu meşrubata  göstermiş olduğunuz destekle 9. grup ta başarılı bir sonuç elde ederek mecliste yerimizi aldık. Vermiş olduğunuz destek icin şirketimiz, ve ailemiz  adına canı gönülden  teşekkür ederiz." dedi. 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Kardeşlerini unutma Dernek Başkanı İmam Yunus Aslım'la İyilik Yolculuğu camiden kıtalara ulaşıyor
Kardeşlerini unutma Dernek Başkanı İmam Yunus Aslım'la İyilik...
Güngören inşaatçılar Dernek Başkanı Azmi Turan oldu
Güngören inşaatçılar Dernek Başkanı Azmi Turan oldu