Bakırkoy Mhp Seçime Doymazken Yerel Seçim için Hodri Meydan dedi

Bakırkoy Mhp Seçime Doymazken Yerel Seçim için Hodri Meydan dedi

AHA İSTANBUL - Bakırköy MHP ilçe başkanlığı Yerel seçimler için yerel basınla bir araya gelerek resmen stardı verdi.

06 Temmuz 2018 - 12:33

24 Haziran seçimleri sonunda gündem toplantısı düzenleyen Bakırköy MHP ilçe başkanlığı başkan Ahmet Altun başkanlığında bereket sofrasında basınla buluşarak toplantı yapıldı. Bakırköy ilçe merkezinde yapılan toplantıya çok sayıda yerel basın mensupları katılırken toplantı açılışında konuşma yapan İlçe başkanı Ahmet Altun konuşmasında yerel seçimlere işaret ederek seçim stardını verdi. Başkan Ahmet Altun konuşmasında " İlk toplantıyı sizlerlerle yapıyoruz. Genel seçimler bitti. Yerel seçimler daha farklı. Bakırköy'de en tecrubeli teşkilat MHP'dir. Bakırköy'ün her sokağını biliyoruz. Dört senedir kadromuz aynı, hiç değişmedi. Biz ilçe teşkilatı olarak hazırız. Seçim öncesi ilçe teşkilatımıza çok sayıda katılımlar gerçekleşirken çok sayıda akademik kişiler bizimle olmaya başladılar. MHP olarak çok iddialıyız. Belediye başkan Aday  adaylarımız hazır. Sonuç almak için birebir çalışacağız. Sonucu nasıl alacaksak öğle çalışacağız. Mhp Bakırköy'de bir çok politikayı belirleyen olmuştur. Derneklere vakıflara, spor kulüplerine destek veren bir teşkilatız. İttifak yokmuş gibi yarın seçim olacakmış gibi seçime başladık. İttifak genel başkanımızın taktirindedir."dedi.

BASA'DA ALTERNATİF GELİYORMU?

Başkan Ahmet Altun konuşmasında ilçe yaşantısınada değinerek " Artık Bakırköy değerler üretmesi gerekiyor. Bakırköy sanatcıları derneği ya bizle çalışacaka uzlaşmazsa alternetif çalışmaya başlayacağız. Sanatın , sporun her dalında değerler üreteceğiz. İçinde olacağımız sanatcılar derneği Bakırköy'ü dünyaya tanıtacaktır. Yerel seçim öncesi bu çalışmalara hemen başlayacağız. Basad Bakırköy'e açılmazsa alternatif derneği kuruyoruz. Sporun sadece futbol değil diğer branşlardada iddialı olacağız. Bakırköy'de bazı şeyleri sadece MHP teşkilatı değiştirebilir. Bakırköy halkının üretebileceği değerleri tanıtacağı noktalar oluşturulup,  pazar alanlarını kullanacaklar."dedi.

Başkan Ahmet Altun " Kapımız herkese açıktır. Hep birlikde olacağız. İlçemizdede eğitime başlıyoruz. Bakırköy'le alakalı neler yapabiliriz diye çalışmalara başlıyoruz. Bakırköy'de hiç bir şey üretemiyoruz. Esnaflarımız zor durumda. Bir çok mağdur insanımız var. Hepimiz bir aile gibi kazanıp paylaşacağız. "dedi. 

İlçe merkezinde kurulan bereket sofrasının hazırlanmasında ilçe başkan yardımcısı Sema Özer ve yönetim ağırlamayı bizzat yaparak gelen basın mensuplarını ağırlayıp, uğurladılar.

Bu özel toplantıya milletvekili adayı Mehmet Gürbüz, ilçe başkan yardımcısı Av. Semih Erdoğan,  yanı sıra  basın mensupları arasında Barkotürk Web Tv''den Utku Üzücüer, Gazete Haber, Bak Tv'den Ramazan Koşak, Selçuk Göksu, Kent Yaşam Gazetesi Mahmut Erdinç, Selvi Sarıtaç, Tek Haber Gazetesi Murat Başbay, Yöntem Gazetesi Yılmaz baltacı, Gazeteci Serdar Tay bu özel toplantıda yerlerini alarak gündemle ilgili fikir alışverişindede bulundular. 

2018/07/2018-07-06-12-36-25.jpg
2018/07/2018-07-06-12-36-30.jpg
2018/07/2018-07-06-12-36-35.jpg
2018/07/2018-07-06-12-36-39.jpg

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Yük. Mim. Rıza Uçan Sağlık Bakanlığı Sağlık Yatırımları Genel Müdürü oldu
Yük. Mim. Rıza Uçan Sağlık Bakanlığı Sağlık Yatırımları...
TEŞEKKÜRLER İnş. Yük Müh. İbrahim Yılmaz ve Endüstri Yük. Müh. Necati Çilingir
TEŞEKKÜRLER İnş. Yük Müh. İbrahim Yılmaz ve Endüstri Yük....