Yıldız İşletme Kulübü InspecTrends Etkinliği çok konuşulacak

Yıldız İşletme Kulübü InspecTrends Etkinliği çok konuşulacak

AHA İSTANBUL - Yıldız İşletme Kulübü InspecTrends’de, kariyer organizasyonlarına yeni bir soluk getirme amacıyla çalışmalarında başarıyı yakalamış, trend olmuş isimleri ve firmaları ağırlayacak

25 Ocak 2021 - 15:55 - Güncelleme: 25 Ocak 2021 - 15:57

“Türkiye’nin En Prestijli İş ve Kariyer Kulübü”, Yıldız İşletme Kulübü, tarafından daha önce “İşletme Ekonomi Zirvesi” adıyla düzenlenen ve bu yıl yenilenen ismiyle ikincisi gerçekleştirilecek InspecTrends etkinliğinde trendleri keşfetmen için birçok fırsat seni bekliyor!

Yıldız İşletme Kulübü InspecTrends’de, kariyer organizasyonlarına yeni bir soluk getirme amacıyla çalışmalarında başarıyı yakalamış, trend olmuş isimleri ve firmaları ağırlayacaktır.

Etkinliğin amacı ise düzenlenen oturumlarda katılımcıların sektörlerinde edindikleri bilgileri dinleyicilere aktarması, dinleyicilerin kariyer trendleri hakkında daha kapsamlı bilgiye sahip olması ve trendleri tanımasını sağlamaktır.

Bakış açını geliştirebileceğin, sektörün ve çağın nabzını tutabileceğin etkinlik; 26-27-28 Ocak tarihlerinde yildizik.org sitesinde online olarak gerçekleşecek olup her oturum için sertifika verilecektir. Ayrıca oturumlara katılımlar ücretsiz ve herkese açık durumdadır.

Sektörün öncü firmalarının ilham veren dönüşüm hikâyelerini dinlemen için, 26-27-28 Ocak tarihlerinde Yıldız İşletme Kulübü seni bekliyor!

 

2021/01/2021-01-25-15-56-57.jpg
2021/01/2021-01-25-15-57-02.jpg

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Meslek Okulları Derneği yeni başkanları Elif Ervan ve Burak Akçin oldu
Meslek Okulları Derneği yeni başkanları Elif Ervan ve Burak...
Gönül adamı Yaşar Ruşen Kaya hayata veda etti
Gönül adamı Yaşar Ruşen Kaya hayata veda etti