Ak Parti Güngören Kadın Kolları Başkanlık bayrağı , Yeniden...

Ak Parti Güngören Kadın Kolları Başkanlık bayrağı , Yeniden Şenel Savcı'da

Ak Parti Genel Merkezi, 4 yıldır Ak parti Kadın Kolları başkanlık bayrağını taşıyan duayen usta siyasetci Şenel Savcı'yı işaret ederek YOLA DEVAM dedi.

24 Ocak 2021 - 21:05

İlçe başkanlık kongresinin tamamlanmasıyla şimdide kadın Kolları ilçe başkanlık bayrağı Ak Parti Genel Merkezi ve İstanbul İl Başkanlığının kararıyla    Güngören'de 4 yıldır Kadın Kolları İlçe Başkanı görevinde bulunan siyasetin duayen hanım ağalarından olan Şenel Savcı'yı bir kez daha işaret etti. Genel merkezin bir kez daha atadığı kadın kolları başkanı Şenel Savcı atanmasını sosyal medyada yayınladığı mesajla duyurdu. Başkan Şenel Savcı mesajında  GM Kadın Kolları ve İl Kadın Kolları Başkanlığımızca yapılan istişareler neticesinde Güngören İlçe Kadın Kolları Başkanlığı görevime devam kararı alınmıştır. Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde AK Kadınlar olarak hedefimiz 2023 dedi. 

Şenel Savcı Kimdir?

Siyasetin hanım ağası Şenel Savcı aslen Gazientepli olup, ilk ve ortaöğretimini İstanbul'da tamamladı. Erzurum Atatürk Üniversitesin'de Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünde eğitimine devam etmektedir. Şenel Savcı, Akparti Gaziosmanpaşa Sarıgöl Mahallesi'nde kurucu başkanlık yapıp, 2004-2009 yılları arasında Gaziosmanpaşa Meclis Üyeliği yapmıştır. 2008'den sonra Bahçelievler İlçe Başkanlığı Ana Kademesinde Yönetim Krulu Üyeliği yaptı. 2014'te Belediye Meclisi üyeliği, 2015'te Genel Merkez İl Kadın Kolları Yedek Yönetim Kurulu üyeliği yaptıktan sonra siyasetin hanım ağası Şenel Savcı  Aile Şirketinde Yönetim Kurulu Üyesi olup evli ve 4 çocuk annesidir. Ayrıca Şebel Savcı, İstanbul Gaziantepliler Derneği ve Federasyonu Başkan Yardımcılığı görevinde bulunmaktadır.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Özgür Subaşı Su Mengüç ile Gala Tv Medya Ajansı İçin Anlaştı
Özgür Subaşı Su Mengüç ile Gala Tv Medya Ajansı İçin...
Ali Kemal Kazdal'ın abisi Yunus Emre Kazdal hayatını kaybetti
Ali Kemal Kazdal'ın abisi Yunus Emre Kazdal hayatını kaybetti