Yazar Fatih Erdoğan; Kitaplar Bizi Beynimizden Gıdıklar

Yazar Fatih Erdoğan; Kitaplar Bizi Beynimizden Gıdıklar

Zeytinburnu Belediyesi Bilgi Evleri, Gençlerle Baş Başa Sohbetleri’ nde bu ay Yazar Fatih Erdoğan’ı ağırladı.

20 Şubat 2017 - 16:00 - Güncelleme: 20 Şubat 2017 - 16:08

Zeytinburnu Belediyesi Bilgi Evlerinin düzenlemiş olduğu Gençlerle Baş Başa Sohbetleri ’ne bu ay konuk olarak Yazar Fatih Erdoğan katıldı. 
Pozitif enerjisi ve güler yüzüyle Bilgi Evi üyelerini selamlayan konuk yazar, hayatını ve yazarlık serüvenini kısaca anlattı. Asıl mesleğinin makine mühendisliği olduğunu belirten Fatih Erdoğan kitap yazarak kendisini daha iyi hissettiğini, “gerçekten olmak istediğim yerdeyim” ve “insanlar nasıl ki gıdıklandıklarında istemsizce gülerek mutlu oluyorlarsa kitaplarda bizleri beynimizden gıdıklayarak mutlu eder.” diyerek ifade etti. Bir yazar olabilmek için öncelikle iyi bir okuyucu olmak gerekir diyen konuk yazar Bilgi Evi üyelerine bolca kitap okumalarını tavsiye etti. 
Korsan Kitap Çetesi isimli kitabı üzerine sohbet eden Fatih Erdoğan daha sonra Bilgi Evi üyelerinin sorularını içtenlikle yanıtladı. Hayal gücünüzün sınırsız olduğunu düşünüyor musunuz? Diye soran Bilgi Evi üyesine; bunu söylemek çok iddialı bir durum olur ama hayal gücünüzün sınırı yokmuş gibi düşünmeniz gerekir, aksi halde kendinizi bir adım daha ileriye taşıyamazsınız diyerek cevap verdi. 
Konuşmasının ardından Bilgi Evi üyeleri için kitabını imzalayan Fatih Erdoğan çekilen hatıra fotoğrafının ardından Bilgi Evi üyeleriyle vedalaştı. 

2017/02/6706663.jpg
2017/02/7575702.jpg
2017/02/3063429.jpg

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Vali Hamza Aydogdu ve Başkan Bünyamin Demir bürokratların simyasını bozdular
Vali Hamza Aydogdu ve Başkan Bünyamin Demir bürokratların...
Cemevi başkanı Kenan Yerlitaş'ın abisi Bedri Yerlitaş hayatını kaybetti
Cemevi başkanı Kenan Yerlitaş'ın abisi Bedri Yerlitaş hayatını...