Bir Hasret sona erdi, Mustafa Çalışkan, Şehidi Ömer...

Bir Hasret sona erdi, Mustafa Çalışkan, Şehidi Ömer Halisdemir'i kabri başında dualarla yad etti

15 Temmuz Kahramanları Emniyet Genel Müdür Yardımcısı Doç. Dr. Mustafa Çalışkan, şehadet şerbeti içmiş Ömer Halisdemir'i kabri başında ziyaret ederek dualarıyla bir hasreti giderdi.

31 Temmuz 2022 - 11:15 - Güncelleme: 31 Temmuz 2022 - 14:22

Niğde merkeze bağlı Hacıabdullah Beldesinde  tarihi köprü ve TOKİ Konutlarına Emniyet Genel Müdür yardımcısı 15 Temmuz Kahramanı Doç. Dr. Mustafa Çalışkan'ın ismi verildi. Yapılan tören için Niğde'ye hareket eden Emniyet Genel Müdür Yardımcısı Doç. Dr. Mustafa Çalışkan ve beraberindeki heyet  15 Temmuz kahramanı Ömer Halisdemir'in Çukurkuyu beldesinde bulunan  kabrini  ziyaret ederek iki Kahraman hasret giderdi. Burada okunan Kur'an-ı Kerim sonrası Sema'ya açılan ellerde edilen dualarla Başta Ömer Halisdemir ve tüm Şehitlerin ruhlarına hediye edildi. 
Heyet daha sonra Hacıabdullah beldesine geçerek Doç. Dr. Mustafa Çalışkan'ın isminin verildiği tarihi köprü ve TOKİ  Evlerinin açılış törenine katıldılar. Doç. Dr. Mustafa Çalışkan törende yaptığı teşekkür konuşmasında  tarihi köprü ve TOKİ evlerine isminin verilmesinden dolayı onur duyduğunu bu konuda emeğı geçenlere tek tek teşekkür etti. Yaptığı konuşmada uzun zamandır Kahraman Şehit Ömer Halisdemir'in kabrini ziyaret etmek istediğini kısmetin bugüne nasip olduğunu  dile getirdi.
Emniyet Genel Müdür yardımcısı Mustafa Çalışkan'ın isminin verildiği Köpru ve ve Toki Konutları açılış töreninde   Niğde 22. dönem Milletvekili Mahmut Uğur Çetin, Şehit Ömer Halisemir'in kardeşi Doğan Halisdemir, Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Dekanı Prof. Dr. Yüksel Akay, Niğde Çukurkaya Ahmet Halisdemir, ev sahibi Hacıabdullah Beledeye Belediye Başkanı Recep Dogmuş, Konaklı Belediye Başkanı Maksut Özçelik,  İstanbul AK PARTİ il yönetim kurulu Üyesi Ömer Fuat Günday,  Ak Parti İl Sosyal Politikalar Komisyonu üyesi Fatih Dünemez ve ismini sayamadığımız İlçe Emniyet Müdürü ,muhtarlar ve vatandaşlar katıldı. Tören'de kesilen kurdelelerle 15 Temmuz'un kahramanı Doç. Dr. Mustafa Çalışkan'ın ismi Hacibdullahoğlu beldesinde tarihi köprüde ve TOKİ evlerinde yaşayacak.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Cemevi başkanı Kenan Yerlitaş'ın abisi Bedri Yerlitaş hayatını kaybetti
Cemevi başkanı Kenan Yerlitaş'ın abisi Bedri Yerlitaş hayatını...
Özgür Subaşı Nurdan Yıldırımı Ofisinde Ziyaret Etti
Özgür Subaşı Nurdan Yıldırımı Ofisinde Ziyaret Etti