TEKİRDAĞ ŞEHİDİNE AĞLIYOR

TEKİRDAĞ ŞEHİDİNE AĞLIYOR

Diyarbakır'ın Lice ilçesinde PKK terör örgütünün yola döşediği mayının patlaması sonucu şehit düşen Uzman Çavuş Selim Vural (25) 'ın, şehit haberi memleketi Malkara'ya ulaştı.

14 Kasım 2015 - 13:42

Uzman Çavuş Selim Vural'ın şehit olduğu haberi Jandarma Komutanlığında görevli askerler tarafından aileye verilirken, şehidin yakınları gözyaşlarına boğuldu. Doğanköy nüfusuna kayıtlı, evli ve 3 aylık bir oğlu olduğu öğrenilen Şehit Selim Vural'ın Malkara'daki baba ocağına ateş düştü. Kara haberi alan şehidin yakınları ve çok sayıda vatandaş şehit evine akın etti. Şehidin ailesinin yaşadığı eve büyük Türk Bayrağı asılırken, İlçe Kaymakamı Osman Altın ve Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul da şehidin evine geldi.

İstanbul'dan geçici görevle Diyarbakır'a gitmişti

1.5 yıl önce, sözleşmeli uzman çavuş olarak, Türk Silahlı Kuvvetleri'ne katılan Şehit Uzman Çavuş Selim Vural'ın, İstanbul'dan bir süre önce geçici görevle Diyarbakır'a gittiği öğrenildi.

PKK'nın yola döşediği mayın patladı 3 asker şehit oldu

Edinilen bilgilere göre olay, Diyarbakır-Lice karayolu üzeri 7. kilometrede bulunan Ziyarettepe mevkiinde meydana geldi. Lice'deki operasyonlara takviye olarak İstanbul Hadımköy'den gönderilen askeri tim, sabah saatlerinde arazi arama-tarama faaliyeti yürüttü. Bu sırada, teröristler tarafından daha önceden döşenen el yapımı bomba infilak etti. Patlamada, ikisi uzman çavuş ve biri uzman onbaşı 3 asker şehit oldu. Patlamanın ardından bölgeye çok sayıda zırhlı araçlarla askeri birlik sevk edildi.

Bölgede bomba arama-tarama faaliyeti yürüten güvenlik güçleri, kaçan teröristlerin yakalanması için geniş kapsamlı operasyon başlattı.

Haber: Rıza Döner 

7898554.jpg
4460689.jpg
1741431.jpg

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Ali Kemal Kazdal'ın abisi Yunus Emre Kazdal hayatını kaybetti
Ali Kemal Kazdal'ın abisi Yunus Emre Kazdal hayatını kaybetti
Vali Hamza Aydogdu ve Başkan Bünyamin Demir bürokratların simyasını bozdular
Vali Hamza Aydogdu ve Başkan Bünyamin Demir bürokratların...