Spor kulüpleri S.O.S veriyor, Adnan Aydeniz SESİMİZİ DUYAN VARMI?

Spor kulüpleri S.O.S veriyor, Adnan Aydeniz SESİMİZİ DUYAN VARMI?

Koronavirüs salgını spor kulüplerinin de kara kara düşünmesine sebep olurken İfa spor Kulübü Yöneticisi Adnan Aydeniz Şu an alt liglerde hiçbir kulübün kasasında para yok dedi.

03 Aralık 2020 - 22:15

Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgını futbolu da vurdu. Küçükçekmece'nin en köklü  spor kulüplerinden olan İfa Spor Kulübü Yöneticisi Adnan Aydeniz  camianın çok kötü  etkilendiğini,  alt liglerde durumun daha da kötü olduğu belirtiliyor. İfa Spor Kulübü  yöneticisi Adnan Aydeniz konuyla ilgili yaptığı açıklamada, Şu an alt  liglerde hiçbir kulübün kasasında para yok. Bizler kendi imkanlarımızla ayakta durmaya çalışıyoruz. Sadece  ifa  Spor  için değil tüm takımlar için konuşuyorum. Ligler zaten maddi olarak kötü bir durumdaydı, şimdi iyice içinden çıkılmaz bir hale dönüştü. Tüm dünyada olduğu gibi bizleride  tamamen dip noktaya getirdi. İfa spor  ve diğer takımlar olarak gelirlerimizin yüzde 95’i durmuş durumda.  Kulüpler bağış, yardım, organizasyon, halı saha  reklam gelirleriyle ayakta durmaya çalışıyor. Maçlar oynanmadığı için  gelirler durdu ifadelerini kullandı.

BU ZOR DÖNEMDE SPOR BAKANIIZIN  BİZLERİN YANINDA OLASINI  İSTİYORUZ

Kulüpleri bekleyen başka risklerin de olduğunu vurgulayan Aydeniz  Birçok oyuncumuza karşı maddi anlamda sorumluluklarımız var bizlerden destek bekliyorlar. Onların da mağdur olması bizi derinden üzüyor.  Bu süreçte bu finansal yapıyı iyi yönetemezsek hem finansal hem de mental anlamda amatör liglerin başlayacağı tarihe hazır olamayız. Gelecek yıllarda elimizde hiçbir imkan kalamayacağı için toparlanıp liglere  devam edemeyeceğiz. Altyapı oyuncularıyla maçlara çıkmak zorunda kalabiliriz. Hükümetimize  bu  konuda güveniyor ve gereğini yapacağına inanıyoruz şeklinde konuştu.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Meslek Okulları Derneği yeni başkanları Elif Ervan ve Burak Akçin oldu
Meslek Okulları Derneği yeni başkanları Elif Ervan ve Burak...
Gönül adamı Yaşar Ruşen Kaya hayata veda etti
Gönül adamı Yaşar Ruşen Kaya hayata veda etti