Recep Tayyip Erdoğan’ın yol arkadaşı, Özcan Esmer dualarla...

Recep Tayyip Erdoğan'ın yol arkadaşı, Özcan Esmer dualarla Hakka uğurlandı

AHA İSTANBUL - Yakalandığı Amansız hastalığın pençesinden kurtulamayan Güngören Ak Parti'nin Kurucucularından Özcan Esmer sevenlerini Gözü Yaşlı geride bırakarak hakka yürüdü.

07 Mayıs 2021 - 01:00

  GÖRÜNTÜLÜ  GÖRÜNTÜLÜ-  Aslen Tekirdağlı 4 çocuk babası Özcan Esmer 50 yaşında hayatını kaybetti. Yakalandığı Amansız Hastalık Özcan Esmer'i sevdiklerinden ayırdı. Güngören Ak Parti'nin kuruluşundan bugüne kadar her kademesinde görev alan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 20 yıllık yol arkadaşı olan Özcan Esmer'in vefatı dava arkadaşlarını ve sevenlerini yasa boğdu. Rahmetli Özcan Esmer için Güngören Köyiçi mezarlığında cenaze töreni düzenlendi. Cenaze namazı öncesi rahmetlinin çocukları Ali, Hasan, Yunus Emre, Muhammet Esmer kardeşler taziyeleri tek tek kabul ettiler, 30 yıllık hayat arkadaşı Sibel Esmer ise dostlarının tesellisiyle metanetini korudu. Rahmetli    20 yıllık Kadim dostları cenaze namazı saflarında yerlerini alırlarken  Güngören Belediye Başkanı Bünyamin Demir,  Ak Parti ilçe başkanı Devran Yalçınkaya , eski ilçe başkanı Ercüment Sever, belediye  Başkan Yardımcısı Tahir Ergül, Gençlik Spor İlçe Müdürü ve Gümüşhaneliler dernek başkanı Remzi İlhan, Yeşilay Dernek Başkanı Mehmet Yıldız, Sürmene Akkuş köyü dernek başkanı Seyfettin Dilaver, AK Parti Mahalle başkanlarından Ziya Yılmaz, Mehmet Karadeniz, ikram Aydın, eski mahalle başkanı Alpay Savaş, eski yöneticilerden Gökhan Tülay, Cüneyt Baraçlı, Av. Bekir Dedeler, eski meclis üyesi, AK Parti yönetim kurulu üyesi Yusuf Uçar ve ismini sayamadığım çok sayıda rahmetliyi sevenler saflarda yerini aldılar.   İBB Mezarlıklar Müdürlüğü imamı Samet Karadal'ın kıldırdığı cenaze namazında haklar helal edildi. Sema'ya açılan eller de edilen dualar rahmetlinin ruhuna gönderildi.  Kılınan cenaze namazı sonrası rahmetlinin arkadaşları cenaze arabasında bulunan rahmetlinin naaşın omuzlayarak 37 yıl önce 2 ay arayla hayatlarını kaybeden anne babası Ali- Fatma Esmer'in yanıbaşına dualarla defnedildi. Rahmetlinin babası Ali Esmer, oğlu gibi ortak  kaderi paylaşarak 50 yaşında rahmetli olmuştu.
Ak Partinin kuruluşundan beridir her kademesinde görev alan, son olarakda İlçe başkanı Ercüment Sever  döneminde A takımından yerini alan, ilçe başkan yardımcısı olan rahmetli Özcan Esmer için başkan Ercüment Sever Rahmetli Özcan Esmer hayatını milleti için adamış, sağlığında davasının peşinde koşan bir yol arkadaşımızdı. Fedakar, samimi ve dost canlısı biriydi. Mekanı cennet olsun, dedi. 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Meslek Okulları Derneği yeni başkanları Elif Ervan ve Burak Akçin oldu
Meslek Okulları Derneği yeni başkanları Elif Ervan ve Burak...
Gönül adamı Yaşar Ruşen Kaya hayata veda etti
Gönül adamı Yaşar Ruşen Kaya hayata veda etti