Güngören Özcan Esmer için yas tutuyor

Güngören Özcan Esmer için yas tutuyor

AHA İSTANBUL - Dava adamı Özcan Esmer hayatını kaybetti

06 Mayıs 2021 - 04:50 - Güncelleme: 06 Mayıs 2021 - 05:16

Aslen Tekirdağ'lı olan 4 çocuk babası Özcan Esmer geçiridği rahatsızlık sonucu hayatını kaybetti. Ak Partinin her kademesinde görev almış, ilçe başkan yardımcılığı görevinde bulunmuş, dava adamı Özcan Esmer'in vefatı Ak parti teşkilatı ve sevenlerini yasa boğdu. Güngören belediyesi meclis Grup başkan vekili Tarık Kanbur yayınladığı mesajla elim olayı duyurdu. Başkan Tarık Kanbur mesajında   AK PARTI bugün yaslı, ūzgūn, kederli ÖZCAN ESMER gibi bir degerini kayip etti. Bulunmaz, yeri dolmaz KARDEŞIM, Mekanin CENNET olsun. Biz razi idik ALLAH da senden razi olsun dedi.  

Hayata veda eden dava adamı Özcan Esmer için Kim ne dedi?

Ak Parti ilçe başkanı Devran yalçınkaya "Güngören teşkilatımızın emektarlarından önce ki dönem ilçe yönetim kurulu üyemiz Özcan ESMER'in vefatını üzüntüyle öğrendim. Merhuma Cenab-ı Allah'tan rahmet,ailesine yakınlarına ve teşkilâtımıza başsağlığı diliyorum.
Mekânı cennet olsun." derken,
Ak Parti Kadın Kolları başkanı Şenel Savcı'da yayınladığı mesajda "Güngören teşkilatımız da birlikte önceki dönemde çalıştığımız kıymetli kardeşim Özcan Esmer Covid-19 sebebiyle Hakk'ın rahmetine kavuşmuştur. Rabbim rahmetiyle muamele eylesin inşallah. Mekanı cennet olsun"dedi. 
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Güngören'deki Futbol takımlarının yüzü gülüyor
Güngören'deki Futbol takımlarının yüzü gülüyor
Ardahan Posoflular Derneği VEREN EL oluyor
Ardahan Posoflular Derneği VEREN EL oluyor