PARAMPARÇA RATİNG REKORU KIRDI

PARAMPARÇA RATİNG REKORU KIRDI

TÜRKİYE CİHAN’IN VURULMA ANINA KİLİTLENDİ

10 Şubat 2015 - 16:37 - Güncelleme: 10 Şubat 2015 - 16:48

Dünyanın en büyük bağımsız yapım şirket Endemol’ün Türkiye’de yapımcılığını üstlendiği ve başrollerini Nurgül Yeşilçay ile Erkan Petekkaya’nın paylaştığı “Paramparça”,  duygu ve heyecan dolu sahneleriyle milyonları ekrana kilitledi.

 

12,27 RATİNGLE ZİRVEDE TEK BAŞINA!

 

Paramparça, TNS Rating ölçüm şirketi verilerine göre, Pazartesi programları arasında ABC1+20 kategorisinde 12,27 rating ve yüzde  26,69 izlenme payı ile son dönemin en yüksek ratingine ulaştı. Paramparça;  Tüm kişilerde de  yüzde11,39 reyting, yüzde 26,33 izlenme payı , A/B Sosyo Ekonomik Statü’de yüzde10,24 reyting ve yüzde  23,98 izlenme payı, ile milyonları ekran başına kilitledi ve günün en çok izlenen programı oldu.

 

CİHAN’IN VURULMA ANI ŞOK ETTİ!

 

Paramparça’nın 11. bölümüne iki önemli olay damgasını vurdu. Dilara ve Alper’in herkesden sakladıkları büyük sırları ortaya çıktı. Cihan, Alper’in, karısı Dilara’nın kardeşi olduğunu öğrenince inanmakta zorlandı. Şirket yönetim kurulundan çıkartılan Alper ise öfkeyle gittiği restoranın önünde Cihan’ın üzerine yürüdü. Kavgada Alper’in elindeki tabancanın ateş alması sonucu Cihan’ın vurulduğu anlar ise milyonları soluksuz bıraktı. Cevap bekleyen sorular için “Paramparça” hayranları Pazartesi gününü şimdiden iple çekiyor.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Vali Hamza Aydogdu ve Başkan Bünyamin Demir bürokratların simyasını bozdular
Vali Hamza Aydogdu ve Başkan Bünyamin Demir bürokratların...
Cemevi başkanı Kenan Yerlitaş'ın abisi Bedri Yerlitaş hayatını kaybetti
Cemevi başkanı Kenan Yerlitaş'ın abisi Bedri Yerlitaş hayatını...