Önderlerin İzinde’ler

Önderlerin İzinde'ler

Esenlerli öğrenciler, "Önderlerin İzinde" sloganıyla toplumda iz bırakmış gönül mimarlarını kabirleri başında dualarla anarak, onlara vefalarını göstermeye devam ediyor.

25 Şubat 2015 - 11:06

Esenler Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü'nün organizesiyle gerçekleşen "Önderlerin İzinde" programı kapsamında, Esenler'deki Kur'an Kursları'nda okuyan öğrenciler ve Esenler Belediyesi Gençlik Merkezi'nde (ESGEV) eğitim gören öğrenciler,  toplumda iz bırakmış, manevi üstünlüklere sahip gönül mimarlarını kabirleri başında dualarla andı. Öğrenciler önce Eyüp Sultan Kabristanlığı'nda merhum Mahmut Esad Coşan, Karagümrük Nûreddîn Cerrâhî Tekke Türbesi'nde Muzaffer Ozak'ı daha sonra ise Edirnekapı Mezarlığı'nda Metin Yüksel'i kabri başında andı.

Gönül mimarları hakkında kendilerine bilgiler verilen, onların önder şahsiyetleri ve bu ülke için yaptıkları anlatılan öğrenciler, kabirler başında Kur'an-ı Kerim tilavetinin ardından ruhlarına dualar okudular. Öğrenciler, belediyenin ikramlarının ardından servislerle okullarına geri döndüler

9980888.jpg
6575438.jpg
6137708.jpg

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Özgür Subaşı Betül Halitoğulları'nı Ziyaret Etti
Özgür Subaşı Betül Halitoğulları'nı Ziyaret Etti
Meslek Okulları Derneği'nden Akçadağ Milli Eğitim'e Ziyaret
Meslek Okulları Derneği'nden Akçadağ Milli Eğitim'e Ziyaret