Nedim kuşçu tekvando öğrencileri terfi sınavında ter döktü

Nedim kuşçu tekvando öğrencileri terfi sınavında ter döktü

AHA İSTANBUL - Tekvando sporunun altın çocukları Nedim Kuşçu spor kulübünde düzenlenen terfi sınavında hünerlerini gösterdiler.

23 Eylül 2020 - 06:00 - Güncelleme: 23 Eylül 2020 - 07:22

Pandemi sürecinde spor camiasıda sıkıntılı günler geçirirken gelecek nesilleri sporcularını yetiştirmede spor kulüpleri kendilerine düşen görevi yapıyor. Nedim Kuşçu Spor Kulübü tekvando kuşak terfi sınavı düzenlerken, kulüp öğrencileri bir üst kuşağa geçmek için hünerlerini gösterdiler. Güngören Nedim Kuşçu spor kulübünde düzenlenen kuşak terfi imtihan ve merasimine Güngören Gençlik Spor İlçe Müdürü Remzi İlhan katılırken , federasyon adına kuşak imtihanı komisyon başkanlığını Milli tekvando şampiyonu, tekvando bölge hakemi Nuray Beşenk yaptı. İmtihan öncesi konuşma yapan Gençlik Spor İlçe Müdürü Remzi İlhan gençlere seslenerek Sizler çok ünlü olacaksınız, Türk bayrağını her yerde dalgalandıracaksınız. Çalışarak, ahlaklı ve başarılı olacaksınız. Genç yaşta spordan kopmadığınız için sizleri ve ailenizi tebrik ediyorum dedi. 

Terfi kuşak imtihanı başlamasıyla öğrenciler hünerlerini tek tek göstererek alınteri döktüler. Sporcuların velileri ise evlatlarının kabiliyetlerini kameralara ve fotoğraf makinasına çekerek yansıttılar. Nedim kuşçu Spor Kulübü öğrencileri başarılarından dolayı hepsi üst kuşak terfisi almaya hak kazandılar.  

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Güngören'deki Futbol takımlarının yüzü gülüyor
Güngören'deki Futbol takımlarının yüzü gülüyor
Ardahan Posoflular Derneği VEREN EL oluyor
Ardahan Posoflular Derneği VEREN EL oluyor