Güngören’de Öğrenciler İçin Ders Zili Çaldı

Güngören'de Öğrenciler İçin Ders Zili Çaldı

AHA İSTANBUL - 2020-2021 Eğitim Öğretim Yılı 31 Ağustos’ta uzaktan eğitim yoluyla başlamış, ilk yüz yüze eğitim zili de bugün çaldı.

21 Eylül 2020 - 17:30 - Güncelleme: 21 Eylül 2020 - 17:40

Yüz yüze ilk eğitim  anasınıfı ve ilkokul birinci sınıflar için 21 Eylül tarihi itibariyle başladı. Bu vesileyle Güngören Kaymakamı Zeyit Şener, Güngören Belediye Başkanı Bünyamin Demir ve Güngören İlçe Milli Eğitim Müdürü Ferhat Öztürk, Cumhuriyet İokulu’nu ziyaret etti. Yetkilileri okul müdürü Cemil Tula karşıladı. Minik öğrencilerde Kaymakam Zeyit Şener’i ve Belediye Başkanı Bünyamin Demir’i çiçekle karşıladı. Tek tek sınıfları gezip öğrencilere hediye dağıtan yetkililer, okulun ilk gününde öğretmenlere ve öğrencilere başarılar diledi. 

Yüz yüze Eğitim Birinci Sınıflarla Başladı
Milli Eğitim Bakanlığı’nca (MEB), okullarda yüz yüze eğitim, seyreltilmiş uygulamalarla anasınıfı ve ilkokul 1'inci sınıflarda haftada bir gün olacak şekilde bugün başlatıldı. Yeni eğitim öğretim dönemi, TRT EBA, EBA ve canlı dersler kullanılarak uzaktan eğitim yoluyla 31 Ağustos'ta başlatılmıştı. Okulların açıldığı ilk hafta olan 21-25 Eylül'de gerçekleştirilecek uyum programı okul öncesi eğitim kurumlarında ve ilkokul 1'inci sınıflarda 1 gün yüz yüze eğitim şeklinde olacak.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Güngören'deki Futbol takımlarının yüzü gülüyor
Güngören'deki Futbol takımlarının yüzü gülüyor
Ardahan Posoflular Derneği VEREN EL oluyor
Ardahan Posoflular Derneği VEREN EL oluyor