Madef kongresinde yeniden Yılmaz Durmuş güven oyu aldı

Madef kongresinde yeniden Yılmaz Durmuş güven oyu aldı

AHA/İSTANB -Madef Malatya derneklre federasyonu kongresinde tüm değerlerini görücüye çıkarttı

29 Ocak 2017 - 12:20 - Güncelleme: 29 Ocak 2017 - 12:32

Kurucu başkan olan Yılmaz Durmuş yeni kongredede güven oyu alarak yeniden Malatya dernekler federasyonu genel başkanı seçildi. Başkan Yılmaz Durmuş federasyonun ana kademesini, gençlik kolu başkanlığını, kadın kolu başkanlığını ilçe başkanlarını tüm değerleri ile sahneye çıkartarak gizli kahramanlarıda kamoyuna tanıttı. Merter'de bulunan Hurry in otelde yapılan kongrede katılımın yüksk olmasıda görenleri hem kıskandırdı hemde Malatya'lılar geleceğe dair gövde gösterisi yaptı.Kongrede divan başkanlığını Mehmet Yiğit yaparken divan üyeliklerinide Mehmet Taştan ve Yüksel Demirkaya yaptı. 60 üyesi bulunan ve 21 ilçe şubesi bulunan Madef kongresi müjdelerin verildiği kongrede sunuculuğu  Fatih Tutuk yaptı.

Kongrede hazır bulunanlar arasında milletvekili Hasan Turan ilk selamlama konuşmasını yaptı. Milletvekili Hasan Turan selamlama konuşmasında "Davet edildiğin yerde erinme, davet edilmediğin yerde göründe sözünü atalarımız buyurmuştur." diyerek davete icabet ettiğini dile getiridi. Vekil Hasan Turan "Madefin kuruluşundan bugüne kadar destek veren herkesi kutluyorum. Herkes toplumunuzdan mesuldur. Etrafımıza duyarsız kalmayalım. Ağaç eğilirken önce yanındakine yaslanır demişlerdir. "derken birlik beraberlik mesajı verdi. Benim İstanbuldaki en değerli dostlarım Malatyalılar olmuştur. Esnaflığıyla, vatan millet dediğinde bende varım diyen Malatyalıları tanıdım."dedi.

 Madef başkanı Yılmaz Durmuş selamlama konuşmasında şehitleri unutmazken ruhlarına rahmet diledi. Başkan Yılmaz Durmuş yaptığı konuşmadada federasyon çalışmaları hakkında bilgi verdi. Konuşmasına devam eden başkan Durmuş " Malatyalılar daha çok birleştirici olacak. Bu ülke bizim için çok kıymetli. Yaşananlardan dolayı bize daha çok görev düşüyor." diyerek geleceğe dair hedef büyüttü. Bu özel günde konuşmacıların verdiği müjdelerde kongreye özel anlam kazandırdı. Mastöb genel başkan yardımcısı Aziz Damar Mastöb ve Madef'in birleştirme tek çatı altında bir olmak için çalışmalar başlatıldığını ve bunun için ileriki günlerde dernekler ve Malatyanın değerleri ile yapılacak toplantıda çıkacak karara istinaden yol haritası çizileceğinin müjdesini verdi. Miad Malatya iş adamları derneği başkanı Yunus Akdaş'da Malatya'da Turgut Özal tıp merkezi yanında 220 yataklı konuk evi yapılacağını ve bunun Şahin Nalbant adlı iş adamımın üstlendiğini dile getirdi.  Kongre sonunda Başkan Yılmaz Durmuş katılımcılara teşekkür konuşması yaptı.Eğitim vakfı başkanı İsmail Elgül'de yeni öğrenci yurtları yapılacağını dile getirdi. Pütürge belediye başkanı Mehmet Polat'da çalışmalar hakkında bilgi sundu.Bir çok konuşmacıda gündemi değerlendirirken demokrasileşme sürecinde yaşananları anlattı.

Katılımcılar Miad başkanı Yunus Akdaş, Mev başkanı İsmail Elgül, Mastöb başkan yar. Azizi Damar, Tapu kadastro bölge müdürü Sedat Cömertoğlu, İl tarım müdürü Hamit Aygül, , Tekirdağ il sosyal politiklar müdürü Hasan Yılmaz, Sosyl politikalar genel müdür yardımcısı Ünal İnaltekin,  İstanbul valiliği yazı işleri müdürü Nafi İlçin, Bahçelievler devlet hastanesi müdürü Metin Gökduman, Emniyet genel müdürlüğü daire başkanı Hasan Adak ve ismini sayamadığımız Ak parti il başkan yardımcıları ve ilçe başkanları, İzollu ikizpınar derneği başkanı Basri Karaman, Tatlıcak derneği başkanı Zeki Keklik ve yönetimi ileçok sayıda derneklerde , milli sporcumuz Nusret Öncü bu özel günde yerlerini aldılar. 

2017/01/3221966.jpg
2017/01/3982029.jpg
2017/01/3029459.jpg
2017/01/6486044.jpg
2017/01/2477569.jpg
2017/01/3178544.jpg
2017/01/9279661.jpg
2017/01/8051504.jpg

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Malatyalılar değerlerine sahip çıkıyor, Abdulkadir Altınhan'a tebrikler yağıyor
Malatyalılar değerlerine sahip çıkıyor, Abdulkadir Altınhan'a...
Özgür Subaşı Su Mengüç ile Gala Tv Medya Ajansı İçin Anlaştı
Özgür Subaşı Su Mengüç ile Gala Tv Medya Ajansı İçin...