Madef ’in iftarında Malatyalılar birlik beraberlikte tek yumruk...

Madef 'in iftarında Malatyalılar birlik beraberlikte tek yumruk oldu

AHA İSTANBUL - Malatya Dernekler Federasyon Başkanlığı geleneksel iftar bereket sofrasının bir yenisini daha kurdu.

14 Nisan 2022 - 01:55 - Güncelleme: 18 Nisan 2022 - 05:18

Merkezi  İstanbul Sultangazi'de bulunan Malatya Dernekler Federasyonu başkanlığı geleneksel hale getirdiği iftir Bereket Sofrası'nın bir yenisini daha kurdu. Malatyalıların birlik beraberliğinin bir kez daha haykırıldığı iftar bereket sofrasında dört dörtlük Malatyalıların tüm değerleri bu özel günde yerlerini alarak kıskandırdılar. Sultangazi Belediyesi Sosyal Tesislerinde düzenlenen iftar programının ev sahipliğini Madef Malatya Dernekler Federasyonu Genel Başkanı Yılmaz Durmuş yaparken program sunumunu radyo TV program yapımcısı Ali Biricik yaptı. Madef yöneticileri misafirleri adete ağırlamada birbirleriyle yarışırken çok özel konuklar da bu özel günde yerlerini aldılar. Sultangazi Kaymakamı Uğur Kalkar, Yeni Malatyaspor kulüp başkanı ve aynı zamanda Malatya Konfederasyon başkanı olan Adil Gevrek, AK Parti il başkan yardımcısı İsmet Öztürk,  Malatya sivil toplum örgütler Birliği Genel Başkanı Nazife Özdemir, başkan vekili Hasan Karakaş, Esenyurt İlçe Milli Eğitim Müdürü Necati Yener, Makon kurucu başkanı Aziz Damar,  A Haber Yurt ve İstanbul Haber Müdürü Kerim Ulak, Yeni Malatyaspor eski 2. başkanı Aziz Yalçınkaya, Malatya'nın değerleri Federasyon ve dernek başkanları, sanatçılar, bürokratlar  Bereket davetinde yerlerini aldılar. Iftar öncesi İlahiyatçı İsmail Bayhan'ın okuduğu Kur'an-ı Kerimle Sema'ya açılan ellerde okunan dualar da şükürler edildi.
Program açılış konuşmasını yapan Malatya dernekler federasyon genel başkanı Yılmaz Durmuş Malatyalıların birlik beraberliğini bir kez daha dile getirdi. Genel başkan Yılmaz Durmuş konuşmasında Katılımlarınızdan dolayı Hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Biz  sivil toplum örgütleri Tek Yumruk olurken birlik beraberlik içinde olacağız dedi. 
Yeni  Malatyaspor ve Malatya Konfederasyon başkanı  Adil Gevrek'de selamlama konuşmasında Özlemişiz birbirimizi. Sizinle olmaktan gurur duyuyorum. Yılmaz başkanımıza Bizleri bir araya getirdiği için teşekkür ediyorum. Hep bir olacağız, hem İstanbul'daki Malatyalılara hemde  Malatya'ya hizmet edeceğiz. Malatyalılar Vefa bilir, Her zaman sıkıntılı günlerde Birbirimize sahip çıkıyoruz dedi. Yeni Malatyaspor hakkında da merak edilenlerin olduğunu kısa bir süre sonra yapılacak olağanüstü kongrede her şeyi açıklayacağını dile getirerek olağanüstü kongreyi İşaret etti.
 AK Parti il başkan yardımcısı İsmet Öztürk'de selamlama konuşmasında Malatyalının bir araya getirdiği için Başkan Yılmaz durmuş'a teşekkür etti. Başkan İsmet Öztürk   Birlik beraberliğimizi güzel bir tablosunu yaşıyoruz. Malatyalıların oluşturduğu muhabbetin devamını diliyorum dedi. 
 Sultangazi Kaymakamı Uğur Kalkar'da konuşmasında on bir ayın sultanı mübarek Ramazan Ayı'na kavuştukları için şükür ederken, Madef Genel Başkanı Yılmaz Durmuş'a teşekkür etti. 
 Açılan iftar sonrası sohbetlerle hasretlik giderilirken çekilen fotoğraflarda bu özel günde hatıralara yansıdı. SMA1 tip kas  hastası Berat Çelik için yardım kampanyası da bu özel güne damgasını vurdu. 
İftar sofrasında davetliler arasında eski as başkanı Nusret Öncü, Pütürge Belediyesi eski başkanı Mehmet Polat, Doğanyol dernekler federasyon başkanı Uygun Öztürk, Pütürge dernekler Federasyonu Başkanı Osman Dursun, Battalgazi dernekler Federasyonu Başkanı Mehmet Kolay, Darende dernekler Federasyonu Başkanı Hulusi Eser, Güngören Malatyalılar dernek başkanı Dursun Kaplan,  Battalgazi Derneği başkanı İrfan Köpürür, Aluçlu Dernek Başkanı Mehmet Deyan, Malatya'lı  sanatçılarından  Aydın Aydın, Serkan Lama  Ahmet Satılmış, Mehmet Balaban, İrfan Yılmaz, Malatyalı Gürkan, Osman İpekli, Çekmeköy Belediyesi güvenlik amiri Murat Uçak, iş adamı Şenol Karadoğan, Vahap Koncuk, Atilla Çatalkaya,  Abdurrahman uğraş, gazeteci Ferhat Canbey,  Adnan Ateş, Faik Bozdağ, Mehmet Topgün, halk şairi İzzettin Demirci, Sultangazi Malkoçoğlu mahalle muhtarı Ali Ercan ve ismini sayamadığımız çok sayıda davetli bu özel günde yerlerini aldılar.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Meslek Okulları Derneği yeni başkanları Elif Ervan ve Burak Akçin oldu
Meslek Okulları Derneği yeni başkanları Elif Ervan ve Burak...
Gönül adamı Yaşar Ruşen Kaya hayata veda etti
Gönül adamı Yaşar Ruşen Kaya hayata veda etti