Feyzullah Kayaş ve Ebru Ürkmez dostlarının şahitliğiyle dünya...

Feyzullah Kayaş ve Ebru Ürkmez dostlarının şahitliğiyle dünya evine girdiler

AHA İSTANBUL - Malatya Dernekler Federasyonu bir önceki dönem gençlik kolları başkanı Feyzullah Kayaş nikah masasında Ebru Ürkmez'e bir ömür boyu mutluluk için EVET dedi.

10 Temmuz 2023 - 11:05 - Güncelleme: 10 Temmuz 2023 - 11:34

Kayaş ve Ürkmez aileleri evlatlarının mürvetlerinin mutluluklarını yaşadılar. Feyzullah Kayaş ve Ebru Ürkmez çifti Sultangazi'de Dostlar Düğün sarayında yapılan muhteşem düğünle dünya evine girdiler.  Malatya Dernekler Federasyonu bir önceki dönem Gençlik Kolu Başkanı olan Feyzullah Kayaş hayat arkadaşım dediği Ebru Ürkmez'le nikah masasında EVET dediler. Ak Parti Sultangazi ilçe başkanı Süleyman Yiğitoğlu ve Malatya Dernekler Federasyonu Genel Başkanı Yılmaz Durmuş'unda nikah şahitliği yaptığı törende mutlu çiftin sevenleri özel günde yerlerini aldılar. Nikah sonrası evlilik cüzdanı Ak Parti Sultangazi ilçe başkanı Süleyman Yiğitoğlu ve  Madef Genel Başkanı Yılmaz Durmuş tarafından mutlu çifte ortak olarak taktim etti. Düğün merasimi boyunca Damadın anne babası Döndü ile Hacı Kayaş ve gelinin annesi Teslime Ürkmez  kendilerini bu özel günde yanlız bırakmayanları tek tek ağırladılar. 

Akbaba Medya Grubu yönetim kurulu başkanı Mustafa Akbaba tebrik mesajı yayınladı. Başkan Mustafa Akbaba yayınladığı tebrik mesajında uzun yıllardır tanıdığımız Malatyamıza vermiş olduğu hizmetlerden dolayı gönlümüze taht kurmuş başkan Feyzullah Kayaş ve eşi Ebru  Kayaş'a bir ömür boyu mutluluklar diliyorum. dedi. 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Özgür Subaşı Nurdan Yıldırımı Ofisinde Ziyaret Etti
Özgür Subaşı Nurdan Yıldırımı Ofisinde Ziyaret Etti
Kardeşlerini unutma Dernek Başkanı İmam Yunus Aslım'la İyilik Yolculuğu camiden kıtalara ulaşıyor
Kardeşlerini unutma Dernek Başkanı İmam Yunus Aslım'la İyilik...