KAĞITHANE’Yİ YENİ EĞİTİM DÖNEMİ HEYECANI SARDI

KAĞITHANE’Yİ YENİ EĞİTİM DÖNEMİ HEYECANI SARDI

Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç 2014-2015 eğitim-öğretim yılının ilk günü Kağıthaneli öğrencilerin heyecanına ortak oldu.

17 Eylül 2014 - 17:35 - Güncelleme: 17 Eylül 2014 - 17:39

Kağıthane’de yeni eğitim - öğretim döneminin ilk günü yaz tatilinin ardından öğretmenleri ve arkadaşlarıyla buluşan öğrencilerin mutluluğu ile başladı. Öğrencilerin heyecanı ile renkli görüntülere sahne olan okullarda öğrencilere tavsiyelerde bulunan eğitimciler, öğrencilerinin velileriyle de bir araya geldi. İlk ders zili çalmadan önce Metehan İlköğretim Okulu’nda düzenlenen programda öğrencilerle buluşan Başkan Kılıç, öğretmen ve öğrencilere yeni eğitim döneminde başarılar diledi.

Öğrenci velilerinin de katılımıyla şenlik havasına bürünen programa Başkan Kılıç’ın yanı sıra Kağıthane Kaymakamı A.Akın Varıcıer, İlçe Milli Eğitim Müdürü Muhammet Çayır, İlçe Emniyet Müdürü Ekrem Gülen, Şirintepe Mahalle Muhtarı Orhan Karagöz, Metehan İlköğretim Okulu Müdürü Sami Ulu, öğretmenleri, öğrenci ve veliler katıldı.

Yeni eğitim-öğretim döneminin çocuklar için sağlık, başarı ve mutlulukla geçmesini temenni eden Başkan Kılıç, “2014-2015 eğitim-öğretim dönemi içerisinde geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi öğrencilerimizi ziyaret edeceğiz.Ülkemizde bulunan tüm öğrencilerin ve sizlerin yeni eğitim-öğretim döneminizi kutluyorum” şeklinde konuştu.

Öğrencilere gözleriniz pırıl pırıl parlıyor diyerek yeni eğitim dönemlerini kutlayan Kaymakam Varıcıer, eğitimime verdiği destek dolayısıyla Başkan Kılıç’ı tebrik etti. Varıcıer, “Bizler için sizlerin sağlığı ve güvenliği çok önemli. İnşallah sağlıklı, huzurlu bir eğitim dönemi geçirmenizi diliyorum” diyerek öğrencilerin güvenliği için bütün kurumların birlikte çalıştığını söyledi.

Metehan İlköğretim Okulu Müdürü Sami Ulu, “Sevgili gençler, burada toplanmamızın asıl sebebi sizi istikbale iyi bir şekilde hazırlamak” diyerek başladığı konuşmasında  ”Hayatının belli bir bölümünü eğitim için harcamayan insanlar, ömrünün tamamını eğitimsizliğin bedelini ödemeye harcarlar.“Bunun için eğitim bizim olmazsa olmaz birinci önceliğimizdir.“ şeklinde konuşarak öğrencilere başarılar diledi.

Öğrencilerin okuduğu şiirler ve şarkılarla devam eden programda velilerin de öğrenciler kadar heyecanlı olması dikkatlerden kaçmadı.

9907175.jpg

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Güngören Emniyet Müdürü Rahmi Odabaşı Baba acısı yaşadı, Hasan Odabaşı hayata veda etti
Güngören Emniyet Müdürü Rahmi Odabaşı Baba acısı yaşadı,...
Güngören İnsan Haklarından taviz vermiyor
Güngören İnsan Haklarından taviz vermiyor