Hakan Cengiz’den Hollanda’nın edepsizliğine sert yanıt geldi

Hakan Cengiz'den Hollanda'nın edepsizliğine sert yanıt geldi

İstanbul Güngörenspor kulüp başkanı Hakan Cengiz Hollanda'da aile sosyal politikalar bakanı Fatma Betül Sayan ve Türk vatandaşlarına yapılan hakaretin misliyle karşılık göreceğini haykırdı

12 Mart 2017 - 17:43 - Güncelleme: 12 Mart 2017 - 17:59

Holanda'nın Türkiye Cumhuriyeti bakanına ve Türk vatandaşlarına yaptığı anti demokratik uygulamaya karşı İstanbul Güngörenspor kulüb başkanı Hakan Cengiz yaptığı açıklamada Bakanımızı rencide edenlerin rencidede olacaklarını dile getirdi. Hakan Cengiz açıklamsında " Dün gece hep birlikte şahit olduk ki ; Bir devletçik Türkiye Cumhuriyetinin Sayın Dış işleri Bakanına iniş izni vermedi ve yine bir Sayın Bakanını alı koyma küstahlığında bulundu. Bu durum sakın bizleri rencide etmesin çünkü bizler öyle bir milletiz ki dostumuz olmaz ama düşmanımız da yaşamaz. İstanbul Güngören Spor olarak daha önce belirttiğim üzere toplumsal ve ülkemizi ilgilendiren konulara duyarsız kalmayacağız tepkimizi ortaya koyacağız. 

Söz konusu faşist devletçiğin bilmesini isteriz ki ;
Bizler taraftarımızla temsil ettiğimiz bu camia ile Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ın yanındayız. Hiç kimse bizim gücümüzü sinek vızıltısı olarak algılamasın. Bizler çok iyi biliyoruz ki ; Dün gece Ülkemizin Sayın Bakanını rencide etmeye kalkanlar elbette Türkiye de ki milyarlarca Euro iş yapan şirketlerinin olduğunu ve rencide olabileceklerini düşünmüşlerdir. En başta Vast - Ned.

Sayın Bakanımıza git ve bir daha dönme diyen islam düşmanı faşist Geert Wilders herhalde Vast - Ned in durumunu göze almıştır bu tweet i atmadan önce.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Özgür Subaşı Su Mengüç ile Gala Tv Medya Ajansı İçin Anlaştı
Özgür Subaşı Su Mengüç ile Gala Tv Medya Ajansı İçin...
Ali Kemal Kazdal'ın abisi Yunus Emre Kazdal hayatını kaybetti
Ali Kemal Kazdal'ın abisi Yunus Emre Kazdal hayatını kaybetti