Güngören İHH Temsilciliği Mavi Marmara Davası İçin...

Güngören İHH Temsilciliği Mavi Marmara Davası İçin Çağlayan’a Akın Etti

Devam eden Mavi Marmara davasının 10. duruşmasında İHH Güngören Temsilciliği Çağlayan Adliyesi önünde toplandı.

19 Kasım 2015 - 09:38

 
 

Bu sabah 10.00'da başlayan duruşma öğleden sonra da devam etti. Şehit aileleri ve Mavi Marmara avukatları, diğer ülkelerde çıkan tutuklama kararlarının ardından Türkiye'nin de Interpol kararını yetkililere yollaması gerektiğini belirtti.

Mavi Marmara Davası 10. Duruşması'nda yapılan basın açıklamasında konuşan İHH Genel Başkanı Bülent Yıldırım: "Biz Mavi Marmara'yla yola çıktığımızda içimizde Hıristiyanlar, Yahudiler, Ateistler de vardı ve zalime karşı duruyorlardı. Böyle giderse bir gün gelecek İsrail, Filistinlileri hapsettikleri gibi kendileri de oldukları yere hapsolacaklar.

Bunlar, Sayın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı, Başbakan Ahmet Davutoğlu'nu ve İHH'yı terörist ilan etmek istediler. Fakat kendi teröristlikleri dünyanın dört bir tarafında tescilleniyor. Dünyanın çeşitli yerlerinde İsrail'e davalar açılıyor. Türkiye'de çıkan tutuklama kararı Interpol'e gönderildiğinde de bu çocuk katilleri kendi sınırlarının dışına çıkamayacak hâle gelecekler." ifadelerini kullanarak İsrailli katiller hakkında çıkarılan Interpol kararının hâlâ daha niçin gönderilmediği sorusunu yineledi.

6831779.jpg
8084589.jpg

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Güngören Belediye Başkanlığında, Halkla İlişkiler Müdürü Meryem Kübra Kahraman oldu
Güngören Belediye Başkanlığında, Halkla İlişkiler Müdürü...
Durmuş ailesi evlatları Yavuz Selim Durmuş'un sünnet düğünüyle ilk mürvetlerini yaşadılar
Durmuş ailesi evlatları Yavuz Selim Durmuş'un sünnet...