Göz yaşları Rıfat Kızıltoprak’ın vedasında sel oldu

Göz yaşları Rıfat Kızıltoprak'ın vedasında sel oldu

AHA/İSTANBUL- Geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kayıp eden Rıfat Kızıltoprak sevenlerini geride gözü yaşlı bırakarak hayata veda etti

13 Mart 2016 - 19:24 - Güncelleme: 13 Mart 2016 - 20:00

Aslen Malatya Kale'li olan Rıfat Kızıltoprak kalp krizi geçirerek hayata veda etti. 67 yaşında hayata veda eden Fırat Kızıltaş için Bağcılar Ebubekir camiinde öğle namazı sonrası cenaze namazı kılındı. Cenaze namazı öncesi rahmelinin kız kardeşleri Refika, Saniye, Hanife musalla taşında yatan kardeşlerinin naaşı başına gelerek  tabutuna son bir defa dokunarak gözyaşları ile veda ettiler. Rahmetlinin oğlu Erhan, Cengiz  Kızıltoprak ve yeğenleri Ahmet Akman ile Nevzat Altınbaş rahmetlinin tabutu başında adeta nöbet tutar gibi hiç yanında ayrılmadılar. Sevdiklerini geride bırakan Rıfat Kızıltoprak'ın kızları Fatma ve Sevda metanetlerini koruyarak atalarına göz yaşları arasında veda ettiler. Namaz sonrası omuzlarda uğurlanan Rıfat Kızıltoprak'ın eşi Azad Kızıltaş ise hayat arkadaşının arkasından yaktığı ağıtla yürekleri dağladı. İBB mezarlıklar müdürlüğü imamı Samet Karadut'un kıldırdığı cenaze namazında saflar sevenleri ile dolup taşarken Kale Kale ikizpınar köyü dernek başkanı nevzat kaya, İzollu ikizpınar köyü dernek başkanı Ümit Aldemir,  Güngören Malatya dernek başkanı Dursun kaplan ve yardımcısı Şerif Çobanoğlu, Kale köyü dernek başkanı Aziz Ekici, Akkuş tekstil yönetim kurulu üyesi Hüsnü Akkuş, Efsana 44 işletmeleri sahibi ayrıca rahmetlinin amca oğlu olan Vahit Kızıltoprak, Nihat karataş, İlyad başkanı Salih Karabaş'da cenaze namazında saflarda yerlerini alanlardan oldular. Kılınan cenaze namazında haklar helal edildi. Namaz sonrası omuzlada taşınan Rıfat Kızıltoprak'ın naaşı Habipler yeşil yayla mezarlığında defin edildi. Taziyeler ise Güngören'de bulunan köy derneğinde alındı. 

Malatya Kale belediye başkanı Cemal Akdemir hak yoluna uğurlanan Rıfat Kızıltoprak için taziye mesajı yayınladı. Belediye başkanı Cemal Akdemir mesajında " Kale ilçemizin eşraflarından Rıfat Kızıltoprak'ı kayıp etmenin acısını yaşadık. Hak yoluna dualarla uğurlanan Rıfat Kızıltoprak için Allah'dan rahmet acılı ailesinede baş sağlığı diliyorum"dedi. 

8264436.jpg
1814280.jpg
2761667.jpg
5291988.jpg
845952.jpg
7682235.jpg
9006905.jpg
7210176.jpg
4064744.jpg
5234811.jpg
4769443.jpg
2039605.jpg

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Malatyalılar değerlerine sahip çıkıyor, Abdulkadir Altınhan'a tebrikler yağıyor
Malatyalılar değerlerine sahip çıkıyor, Abdulkadir Altınhan'a...
Özgür Subaşı Su Mengüç ile Gala Tv Medya Ajansı İçin Anlaştı
Özgür Subaşı Su Mengüç ile Gala Tv Medya Ajansı İçin...