Metro İstanbul ve Şehit Erol Olçok MTA Lisesi Geleceğin Raylı...

Metro İstanbul ve Şehit Erol Olçok MTA Lisesi Geleceğin Raylı Sistem Profesyonellerini Yetiştiriyor

AHA İSTANBUL - İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden Metro İstanbul, Şehit Erol Olçok MTA Lisesi ile sektöre nitelikli iş gücü yetiştirmek amacıyla kapsamlı bir işbirliği protokolü imzaladı.

27 Eylül 2023 - 10:35 - Güncelleme: 29 Eylül 2023 - 11:46

Metro İstanbul ve Şehit Erol Olçok MTA Lisesi Geleceğin Raylı Sistem Profesyonellerini Yetiştiriyor

 

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden Metro İstanbul, Şehit Erol Olçok MTA Lisesi ile sektöre nitelikli iş gücü yetiştirmek amacıyla kapsamlı bir işbirliği protokolü imzaladı.

Okulumuzda Raylı Sistemler Teknolojisi Alanı kurulduğundan bu yana, staj imkânı, öğrenci yetiştirmede materyal temini konularında bölümümüze kapsamlı bir destek sunan İBB iştiraki Metro A.Ş ile okulumuz süresi dolmuş protokolümüzü yenileyerek eğitime olan desteklerini sürdürmektedir.

Raylı Sistemler Alanı olarak öğrencilerimizi raylı sistemler konusunda eğitim verip onları her geçen gün hem yatırımı hem de iş imkânı artan bir alana hazırlamaktayız. Öğrencilerimiz eğitim süresince alanında uzmanlaşan İstanbul Metro A.Ş.’ de karşılıklı yaptığımız protokol sayesinde staj imkânı bularak okulda aldığı teorik eğitimi pratiğe dökebilmişlerdir.

 Bu Protokol sayesinde eğitimin kalitesini arttırıp öğrencilerimize alanında uzmanlaşabilme imkânı sağlayan Metro A.Ş. yönetim kadrosuna, personellerine, raylı Sistemler Alan öğretmenleri ve Okul Müdürümüz Sayın Ahmet CÖMERT’ e en içten dileklerimizle teşekkür ediyoruz..

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Cemevi başkanı Kenan Yerlitaş'ın abisi Bedri Yerlitaş hayatını kaybetti
Cemevi başkanı Kenan Yerlitaş'ın abisi Bedri Yerlitaş hayatını...
Özgür Subaşı Nurdan Yıldırımı Ofisinde Ziyaret Etti
Özgür Subaşı Nurdan Yıldırımı Ofisinde Ziyaret Etti