FİLİZLER, DARÜLACEZE’DE ÇINARLARLA BULUŞTU

FİLİZLER, DARÜLACEZE'DE ÇINARLARLA BULUŞTU

AHA-Esenler-Esenler Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğüne bağlı ESAYDAM üyeleri, hayatlarının ikinci baharını Darülaceze’de sürdüren çınarları ziyaret etti. Çınarlarla filizlerin de buluştuğu ziyarette duygusal anlar yaşandı.

04 Eylül 2015 - 11:26

Esma Biltaci Anne Çocuk Oyun Kampüsü'ne üye 20 aile, çocukları ile birlikte Darülaceze'deki yaşlılara moral verdiler. Eğitim aldıkları kursta yaptıkları kokulu sabunları Darülaceze sakinlerine hediye eden aileler, çınarların mutluluğuna ortak oldular.

ESAYDAM üyeleri ve çocuklarını sazı ve türküleriyle karşılayan Ercan amca, söylediği birbirinden güzel türkülerle adeta yüreklerin pasını sildi. Bir diğer çınar Talip amca ise yaptığı resimlerle ziyaretçilerin beğenisini kazandı.

Ziyaretçileri şaşkınlığa uğratan bir diğer isim ise Ahmet amca oldu. Sağ kolu felçli olan Darülaceze sakini Ahmet amcanın birbirinden güzel ahşap eserleriyle dolu atölyesi büyük ilgi gördü. Ahmet amcanın Kız Kulesi, gemiler, evlerden oluşan çalışmalarının "Sakinlerimizin el emeği göz nuru" isimli mağazada ziyaretçilerin beğenisine sunulduğu öğrenildi.

Darülaceze'de çınarların zamanlarını geçirmesi için çok sayıda atölyenin de hizmete sunulduğu görüldü. Filizler ve çınarların da buluştuğu ziyarette, duygu dolu anlarda yaşandı. ESAYDAM üyeleri, ziyaretin sonunda diğer ailelere tavsiyede bulunarak, farklı yaşam hikayeleriyle karşılaşacakları Darülaceze'yi bayramlar ve özel günler dışında da ziyaret etmelerini istediler.  

 

 

 

 

AHA HABER MERKEZİ

9607390.jpg
7613028.jpg
4217441.jpg
7966225.jpg
2661887.jpg
6790014.jpg

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Ali Kemal Kazdal'ın abisi Yunus Emre Kazdal hayatını kaybetti
Ali Kemal Kazdal'ın abisi Yunus Emre Kazdal hayatını kaybetti
Vali Hamza Aydogdu ve Başkan Bünyamin Demir bürokratların simyasını bozdular
Vali Hamza Aydogdu ve Başkan Bünyamin Demir bürokratların...