FATMA BENLİ’DEN KADIN VE YAŞLILARA ZİYARET

FATMA BENLİ'DEN KADIN VE YAŞLILARA ZİYARET

AHA-Esenler-AK Parti İstanbul Milletvekili Fatma Benli, Esenler Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğüne bağlı Esma Biltaci Anne Çocuk Oyun Kampüsü ve İkinci Bahar Kıraathanesi'ni ziyaret etti.

28 Ağustos 2015 - 11:39 - Güncelleme: 28 Ağustos 2015 - 12:39

AK Parti İstanbul Milletvekili Fatma Benli'nin Esenler'deki ilk durağı Esma Biltaci Anne Çocuk Oyun Kampüsü oldu. Benli, AK Parti Esenler İlçe Başkanı Gökhan Taran'ın da katıldığı ziyarette pasta ve kurabiye kursunda eğitim alan kadınlarla bir araya geldi.

Benli, zamanın önemine dikkat çekerek, "Hanımların bir şeyler yaptığı, yapmaya çalıştığı bir yerlerde bulunmak benim çok hoşuma gidiyor. Boş zamanlarınızı evde geçirmek yerine burada kendinize farklı özellikler katıyorsunuz. Zamanınızı kaliteli bir şekilde geçirmeniz çok güzel" dedi.

AK Parti İstanbul Milletvekili Fatma Benli, konuşmasının ardından kursiyerlerin daha önce yapmış oldukları pasta, kurabiye, sabun, kokulu taş gibi ürünleri inceledi. Kursiyer bayanların kurabiye ve çay ikram ettiği Benli, anneleri ile birlikte kursa gelen çocuklarla da yakından ilgilendi. Çocuklarla birlikte kurabiye yapan Benli, kursiyerlerden tam not aldı.

AK Parti İstanbul Milletvekili Fatma Benli, daha sonra İkinci Bahar Kıraathanesi'ni ziyaret ederek yaşlılarla buluştu. Benli, ömürlerinin ikinci baharlarını yaşayan yaşlılarla uzun süre sohbet etti. Kıraathane üyelerinden eski Milli Şair Mustafa  Ziya Özdemir'in okuduğu şiir ve şarkılar, duygu dolu dakikaları yaşattı.

 

 

AHA HABER MERKEZİ

311068.jpg
8436470.jpg
960335.jpg

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Özgür Subaşı Su Mengüç ile Gala Tv Medya Ajansı İçin Anlaştı
Özgür Subaşı Su Mengüç ile Gala Tv Medya Ajansı İçin...
Ali Kemal Kazdal'ın abisi Yunus Emre Kazdal hayatını kaybetti
Ali Kemal Kazdal'ın abisi Yunus Emre Kazdal hayatını kaybetti