Eşi Tarafından Boğazı Kesilen Nurgül G. Yaşam Mücadelesini...

Eşi Tarafından Boğazı Kesilen Nurgül G. Yaşam Mücadelesini Kaybetti

Geçtiğimiz günlerde eşi tarafından şah damarı kesilerek ağır yaralanan Nurgül G. Dün öğle saatlerinde hayata gözlerini yumdu. Cani eş ise eşinin boğazını kestikten sonra kahve içerek karısının ölümünü izlediği öğrenildi.

06 Kasım 2015 - 08:21

Geçtiğimiz günlerde Güngören’in Sesi Gazetesi tarafından duyurulan Güngören Genç Osman Mahallesindeki vahşet sonrası önemli bir gelişme meydana geldi. Geçtiğimiz hafta Salı günü madde bağımlısı olduğu öğrenilen koca Levent. Eşinin boğazını keserek cinnet geçirmişti. O günden buyana Bağcılar Devlet Hastanesinde yoğun bakımda olan 14 yıllık eşi Nurgül G. Doktorların yoğun çabasına rağmen kurtarılamadı ve dün hayatını kaybetti. Bugün ise Esenler Yeni Mahalle Caminde öğle namazı sonrası kılınan cenaze namazının ardından genç kadın toprağa verildi. Genç kadının Gazi babası ve arkadaşları olan çok sayıda sivil polis ise cenazede hazır bulundu. Cenaze daha sonra Yeşil Yayla mezarlığına defnedilmek üzere yola çıktı.

Bu arada cinayetle ilgili anlatınlar ise kan dondurur cinsten. Cani koca o gün eşinin boğazını kestikten sonra karşısına geçip kahve içerek onun ölümünü izlediği öğrenildi madde bağımlısı olan koca daha sonra kendini ihbar ederek polis ekiplerini bekledi. Aileyi yakından tanıyan birkaç isim ise genç kadınla kaynanasının aralarının bozuk olduğunu ve kaynananın o gün Çerkezköy’e gittiğini belirttiler. Cani koca olaydan sonra ifadesi alınarak tutuklanıp Metris Cezaevine gönderildi. 14 yıllık evli olan çiftin 11 ve 7 yaşlarında iki tanede erkek çocuklarının olduğu öğrenildi.

801225.jpg

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Vali Hamza Aydogdu ve Başkan Bünyamin Demir bürokratların simyasını bozdular
Vali Hamza Aydogdu ve Başkan Bünyamin Demir bürokratların...
Cemevi başkanı Kenan Yerlitaş'ın abisi Bedri Yerlitaş hayatını kaybetti
Cemevi başkanı Kenan Yerlitaş'ın abisi Bedri Yerlitaş hayatını...