ESENYURT’TA BÜRYAN LEZZET

ESENYURT’TA BÜRYAN LEZZET

Esenyurt Doğan Araslı Bulvarı üzerinde hizmete giren Siirt Büryan Kebap Salonu açılışını Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu gerçekleştirdi.

12 Eylül 2014 - 10:35

Uzun yıllar Esenyurt ’ta sivil toplum kuruluşlarında görev alan ayrıca Siirtliler Derneği Başkanı Vasfettin Sizer’in sahibi olduğu Siirt Büryan Kebap Salonu, 80 kişilik kapasitesi ve 8 personeliyle Esenyurt Doğan Araslı Caddesinde hizmete açıldı. 

“SİİRTİMİZİN MEŞHUR LEZZETİ”

Açılış merasimini gerçekleştiren Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu şunları söyledi,“Esenyurtumuzda mutfağıyla ünlü Siirt’imizin meşhur lezzetlerinden Büryan Kebabının yeni adresi olan Siirt Büryan Kebap salonunun açılışını gerçekleştirdik. Rabbim utandırmasın, hayırlı ve bol kazançlar nasip etsin” dedi. Açılışın ardından Başkan Kadıoğlu, mutfağı gezdi ve davetlilerle sohbet etti.

“ÖNCELİĞİMİZ MÜŞTERİ MEMNUNİYETİ”

İşletme sahibi Vasfettin Süzer açılış sonrasında yaptığı konuşmasında, “ Bölgemizde bulunmayan yeni bir lezzet durağı, Siirt Büryan Kebabını halkımızın hizmetine sunmaktan son derece mutluyuz. Doğu ve Güneydoğu mutfağının damak tadı ile müşteri memnuniyetimizi ön planda tutarak hizmet edeceğiz” dedi.

Yoğun katılım dikkat çekti…

Siirt Büryan Kebap Salonunun açılışına; Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu’nun yanı sıra AK Parti İlçe Başkanı Şenay Değer, Esenyurt Belediye Başkanvekili Gürbüz Süleymanoğlu, Esenyurt Belediyesi Başkan Danışmanları, Meclis Üyeleri, İl Dernek Başkanları, Siyasi Parti Temsilcileri, İş Adamları ve çok sayıda esnaf katılım sağladı

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Özgür Subaşı Su Mengüç ile Gala Tv Medya Ajansı İçin Anlaştı
Özgür Subaşı Su Mengüç ile Gala Tv Medya Ajansı İçin...
Ali Kemal Kazdal'ın abisi Yunus Emre Kazdal hayatını kaybetti
Ali Kemal Kazdal'ın abisi Yunus Emre Kazdal hayatını kaybetti