BELEDİYE’DEN ENGELLİLERE PİKNİK KEYFİ

BELEDİYE’DEN ENGELLİLERE PİKNİK KEYFİ

AHA-Esenyurt-Esenyurt Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü ilçede yaşayan engelli ve engelli aileleri için hafta sonu piknik programı düzenleyerek engellileri sosyal yaşama motive etmeye devam ediyor.

11 Eylül 2015 - 10:01

Esenyurt Belediyesi, Sağlık İşleri Müdürlüğü, Engelliler Koordinasyon Şefliği tarafından hafta sonu Gümüşkaya tatil köyünde organize edilen piknik programında engelli ve engelli aileleri keyifli bir gün geçirdiler. İlçede yaşayan 500 engelli ve aileleri böyle bir organizasyon nedeniyle Esenyurt Belediyesi ve Başkan Kadıoğlu’na engellilerin her zaman yanında olduğu için teşekkür ettiler.  

Belediye tarafından mahallelerden özel araçlar ile alınarak piknik alanına getirilen engelli vatandaşlar sabah saat 09’da kahvaltı ile başlayan program, havuz, deniz, öğle yemeği,  Dart oyunu, İllüzyon gösterisi, yüz boyama, tişört baskı yapımı, parmak boyama, palyaço ve çeşitli oyunlar ile devam etti.

Çeşitli yarışmalarda düzenlenen programda yarışmayı kazanan çocuklarımıza birbirinden güzel boyama kitapları hediye edildi.

Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu’nun göreve geldiği günden bu yana engelli vatandaşlara yönelik “onlarında rahat yaşama hakkı var” şiarı ile engelli ve engelli ailelerin yanında olmaya devam ediyor. 

 

 

AHA HABER MERKEZİ

4121503.jpg
5898621.jpg
4061159.jpg

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Meslek Okulları Derneği yeni başkanları Elif Ervan ve Burak Akçin oldu
Meslek Okulları Derneği yeni başkanları Elif Ervan ve Burak...
Gönül adamı Yaşar Ruşen Kaya hayata veda etti
Gönül adamı Yaşar Ruşen Kaya hayata veda etti