ESENLER’DE ÜÇÜZ MUTLULUK

ESENLER'DE ÜÇÜZ MUTLULUK

AHA/İSTANBUL-Esenler Belediyesi Sağlık İşleri Müdürü Mustafa Uzun ile Halkla İlişkiler Müdürü Ercan Zengin, ilçede üçüz bebek sahibi olan Karaman ailesini ziyaret ederek sevinçlerine ortak oldu.

12 Şubat 2016 - 12:22

Esenler Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi'nde Beyza, Esma ve Sena isimleri verilen ilk üçüzler dünyaya geldi. Esenler Belediyesi Sağlık İşleri Müdürü Mustafa Uzun ile Esenler Belediyesi Halkla İlişkiler Müdürü Ercan Zengin de, Esenler Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü tarafından yürütülen "Esen Bebek" projesi kapsamında, üçüz bebekleri ziyaret ederek ailenin sevincine ortak oldu. Selma Karaman ve Selçuk Karaman çiftini Kemer Mahallesi'ndeki evinde ziyaret ederek Esen Bebek çantası ve çeşitli hediyeler veren müdürler, aileye üçüzlerin sağlık ve huzurlu bir ömür geçirmeleri için temennilerinde bulundular.

HEYECANLA BEKLEDİK SEVİNÇLE KARŞILADIK

Anne Selma Karaman, üçüz annesi olmaktan çok mutlu olduğunu belirterek, "Üçüzlerimizi ilk öğrendiğimiz günden beri heyecanla bekledik. Dört yaşında bir oğlum vardı, üç tane de dünya tatlısı kızlarımız oldu. Allah, isteyen herkese hayırlısıyla bir evlat nasip etsin. Belediye yetkililerimize de evimize kadar gelip mutluluğumuza ortak oldukları için çok teşekkür ediyoruz. İnşallah yavrularımız hem Esenler'e hem dünyaya faydalı insanlar olurlar" diye konuştu. 

5251870.jpg
7242756.jpg
7055002.jpg

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Vali Hamza Aydogdu ve Başkan Bünyamin Demir bürokratların simyasını bozdular
Vali Hamza Aydogdu ve Başkan Bünyamin Demir bürokratların...
Cemevi başkanı Kenan Yerlitaş'ın abisi Bedri Yerlitaş hayatını kaybetti
Cemevi başkanı Kenan Yerlitaş'ın abisi Bedri Yerlitaş hayatını...