Esenler kaymakamlığına Akademisyen Hulusi Şahin getirildi

Esenler kaymakamlığına Akademisyen Hulusi Şahin getirildi

Kararnamede Esenler'e Dilovası kaymakamı Hulusi Şahin atandığı açıklandı

01 Aralık 2016 - 21:38

Vali yardımcısı ve kaymakam 616 mülki amirini kapsayan kararname ile Esenler Kaymakamlığına Kocaeli Dilovası kaymakamı Hulusi Şahin getirildi.

Hulusi ŞAHİN Kimdir ?

25 Mayıs 1971’de Ankara’da doğdu. İlk, orta ve lise öğretimini Ankara’da, Abidinpaşa İlkokulu, 29 Ekim Ortaokulu ve Başkent Lisesi’nde tamamladıktan sonra 1988 yılında Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümünde eğitim görmeye başladı. 1992 yılında lisans eğitimini bitirdi. 1994 yılında Aksaray Kaymakam Adayı olarak Mülki İdare Amirliği mesleğine intisap etti. Çeşitli staj aşamalarına müteakip İngiltere’de 8 ay yabancı dil ve İngiliz Kamu Yönetimi üzerine eğitim gördü. Samsun 19 Mayıs ve Yakakent İlçelerinde kaymakam vekilliği görevinde bulundu. 1997 tarihinde 84. Dönem Kaymakamlık Kursunu 3. olarak tamamlayarak Karaman İli Kâzımkarabekir İlçesine atandı. Müteakiben Ardahan İli Çıldır İlçesinde 2 yıl görev yaptı.

2001 yılında Trabzon İli Arsin İlçesi Kaymakamlığı görevine atandı. 2004 Yılında İçişleri Bakanlığı tarafından İngiltere Exeter Üniversitesi’ne “Kamu Yönetimi ve Kamu Politikaları” alanında master yapmak üzere gönderildi. “Local Education Authorities Under New Labour” adlı İngiliz Eğitim Sistemi üzerine hazırladığı yüksek lisans tezi Üniversite Senatosu tarafından “merit” (üstün başarı) derece ile kabul edildi. Ekim 2005’te yurda döndü.

05.10.2006 tarihinde Adıyaman İli Besni Kaymakamlığı görevine atandı.

19.08.2009 tarihinde Çorum İli Sungurlu Kaymakamlığı görevine atandı.


Evli ve ikisi kız biri erkek üç çocuk babası olup İngilizce bilmektedir.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Özgür Subaşı Su Mengüç ile Gala Tv Medya Ajansı İçin Anlaştı
Özgür Subaşı Su Mengüç ile Gala Tv Medya Ajansı İçin...
Ali Kemal Kazdal'ın abisi Yunus Emre Kazdal hayatını kaybetti
Ali Kemal Kazdal'ın abisi Yunus Emre Kazdal hayatını kaybetti